SFINȚII 


Viețile sfinților
În colaborare cu situl partener Catholica.ro, vă oferim o impresionantă colecție de vieți de sfinți, majoritatea preluate din lucrarea "Viețile sfinților" apărută la Editura ARCB. [Text disponibil și ca eBook.]
   
Sfântul Apostol Paul
Două cărți de la Editura Sapientia dedicate Sfântului Paul: "Paul din Tars", respectiv "Sfântul Pau, omul sentimentelor adevărate".
 
Sfântul Anton de Padova
Cu siguranță unul dintre cei mai cunoscuți și iubiți Sfinți ai Bisericii Catolice. Relicvele Sf. Anton vor vizita România în anul 2004 timp de mai bine de o lună!
   
Viața Fer. Ieremia Valahul
Singurul român (pentru moment) ridicat la cinstea altarelor. Din literatura despre el vă oferim textul unei mai vechi broșuri apărută la Editura ARCB.
 
Sfânta Tereza de Lisieux: viața este iubire
O carte semnată de pr. Antonio Maria Sicari, biografică dar în același timp cu numeroase citate din opera sfintei carmelitane care a spus: "Vocația mea este iubirea".
   
Flori alese din grădina Bisericii lui Cristos
"Providența divină veghează asupra Bisericii lui Cristos, făcând să răsară în grădina Sa câte o floare, care să-și răspândească parfumul purității." (Pr. Nicolae Both) [Text disponibil și ca eBook.]
 
Dominic Savio - sfânt la 15 ani
"Mai bine moartea decât păcatul": aceste cuvinte concentrează programul de viață al sfântului Dominic, canonizat de Papa Pius al XII-lea la 12 iunie 1954, în fața a mii de tineri din toată lumea.
   
Papa Ioan Paul cel Mare
Încă nu a fost canonizat sfânt de către Biserica Catolică, dar este considerat sfânt de foarte mulți. Am reunit câteva materiale biografice despre Papa Ioan Paul al II-lea.
 
Padre Pio - omul speranței
Casa de Editură Unitas a publicat încă înainte de beatificarea lui Padre Pio lucrarea binecunoscutului Renzo Allegri "Padre Pio. L'uomo della speranza". [Text disponibil și ca eBook.]
   
 
RECOMANDĂRI din alte situri

Un sit în limba engleză bogat în informații despre sfinți, care nu se limitează la biografie ci oferă numeroase informații conexe.

Un sit în limba italiană, excepțional de asemenea, cu numeroase facilități și foarte bine structurat.

Situl Vaticanului oferă informații doar despre sfinții și fericiții canonizați, respectiv beatificați în ultimii ani.

aveți sugestii de alte recomandări?
atunci contactați-ne!


 

 

 

© 2003-2007 - ProFamilia.ro - sit recomandat de Conferinta Episcopilor Catolici din Romania
situl include materiale cu diverse drepturi de autor: va rugam să le respectati
navigarea pe acest sit presupune acordul cu conditiile de folosire