Tu întrebi 

Anuta întreabă:

Sunt creștină ortodoxă, căsătorită în afara țării cu un cetățean străin. Pe fiul meu l-am botezat în religia soțului meu, protestant luteran-evangelist. Pot să îl botez pe fiul meu și la ortodocși, când voi veni în țară? Sau măcar să merg cu el la biserică și sa ne dea preotul o binecuvântare și din partea Bisericii Ortodoxe.

citește răspunsul

Vezi arhiva

Această secțiune vă stă la dispoziție pentru a răspunde diverselor întrebări care vi le puneți legate de credință, și la care poate nu găsiți un răspuns. Desigur, intenția noastră nu este de a deschide o modalitate de consiliere spirituală on-line, ci mai degrabă de a crea o posibilitate rapidă de răspuns la întrebări legate de domenii precum sacramentele, morala, dogmatica, ecumenismul, viață spirituală, planificare familială, etc. Întrebările Dvs vor fi înmânate unor specialiști în domeniu, care vor căuta să răspundă cât mai rapid. Ele vor fi publicate pe sit și trimise prin email celui ce a întrebat.

Secțiunea "Tu întrebi" găzduiește și răspunsurile date de pr. Saunders în publicația "Catholic Herald". Mai jos sunt ultimele întrebări și link către rubrica pr. Saunders pe situl ProFamilia.

10.01.2006: Folosirea întregii creații
29.11.2005: Primul Crăciun a fost la 25 decembrie?
22.11.2005: Cred catolicii în purgatoriu?
27.09.2005: Rugăciunea la Arhanghelul Mihail
13.09.2005: Sf. Elena și adevărata Cruce

Vă recomandăm trei colecții de întrebări, care nu au fost puse de vizitatori ci sunt preluate din diverse surse.


întrebări pe teme de morală
(269 de întrebări)

întrebări despre euharistie
(21 de întrebări)

 

 

 

© 2003-2007 - ProFamilia.ro - sit recomandat de Conferinta Episcopilor Catolici din Romania
situl include materiale cu diverse drepturi de autor: va rugam să le respectati
navigarea pe acest sit presupune acordul cu conditiile de folosire