RUGĂCIUNEA 


Rugăciunile familiei
Sunt reunite aici, din diverse surse, rugăciuni ale familiei, pentru membrii ei sau pentru diferite situații.
   
Rugăciunea
Acest studiu asupra rugăciunii este un foarte scurt rezumat al unei vaste cantități de observații, culese în decursul unei lungi cariere printre oameni provenind din medii diferite.
 
Ave Crux, spes unica
Istoria ne-a transmis diferitele modele de Calea Crucii. Editura Sapientia a reunit 22 de astfel de modele în cartea "Ave Crux, spes unica".
   
Calea Sfintei Crucii pentru familii
Textul acestei Căi a Crucii a fost scris special pentru familii și a fost folosit la Roma, cu ocazia Jubileului Familiilor din 12 octombrie 2000.
 
Puterea mare a rugăciunii
Dacă ar fi în puterea mea, aș tipări atâtea exemplare din această cărticică, câți credincioși sunt pe pământ, pentru ca oricine să poată înțelege trebuința ce o avem cu toții de a ne ruga pentru mântuirea noastră. (Sf. Alfons M. de Liguori)
   
Calea rugăciunii în familie
Traducere și o adaptare după broșura "I poverii li avete sempre con voi. Itinerario di Avvento e Natale per le famiglie" (2003), "Il dialogo della preghiera" (2004), Diocezi di Bergamo.
 
Tatăl nostru
O nouă carte a pr. Claudiu Dumea, în care analizează cuvânt cu cuvânt rugăciunea Tatăl nostru, sau rugăciunea domnească, pe care ne-a învățat-o Domnul Isus.
   
 
RECOMANDĂRI din alte situri

Situl Diecezei Romano-Catolice de Iași include textul integral al cărții de rugăciune Preces, apărută în 1996 la editura Presa Bună.

Pentru rugăciuni corespunzătoare ritului greco-catolic vă recomandăm situl Greek-Catholic.ro care oferă online o carte de rugăciuni tot din 1996, apărută la Casa de Editură Viața Creștină.

Catholica.ro oferă cele două cărți de rugăciuni recomandate mai sus sub formă de cărți electronice (eBooks) gratuite!

aveți sugestii de alte recomandări?
atunci contactați-ne!


 

 

 

© 2003-2007 - ProFamilia.ro - sit recomandat de Conferinta Episcopilor Catolici din Romania
situl include materiale cu diverse drepturi de autor: va rugam să le respectati
navigarea pe acest sit presupune acordul cu conditiile de folosire