FAMILIA 


Manualul mirilor
O excelentă lucrare ce reunește numeroase informații bine de știu de către cei care se pregătesc la căsătorie, dar și de cei căsătoriți deja. Un adevărat manual!
   
Cartea de aur a familiei
O lucrare scrisă cu mare dăruire, pentru familii. Ea a apărut în seria Biblioteca AGRU.
 
Mărturii
Întâmplări extraordinare nu se petrec doar în filme, ci și lângă noi. Vă invităm să răsfoiți colecția de mărturii selectate din diverse surse.
   
Familia creștină, încotro?
Numărul 8 al prestigioasei reviste "Dialog Teologic" editată la Institutul Teologic Romano-Catolic din Iași a fost dedicat Familiei, sub tema de mai sus.
 
Pregătire la Sacramentul Căsătoriei
Misionarii Cuvântului Divin, sau Verbiții, din Traian, jud. Neamț, au tradus și elaborat din limba italiană această lucrare adresată în primul rând logodnicilor.
   
MSA Dossier: Familia
De-a lungul întregului an 2003, Mesagerul Sfântului Anton a dedicat rubrica Dossier familiei, prin diferite articole reunite de noi aici.
 
Curier juridic
Vă oferim o serie de articole pe teme juridice, preluate din rubrica cu același nume, care cuprinde răspunsuri la întrebările cititorilor, din revista "Lumina creștinului" de la Iași.
   
În apărarea sănătății
Vă oferim o serie de articole pe teme medicale, preluate din rubricile de specialitate din revistele "Lumina creștinului", "Mesagerul Sfântului Anton", "Viața Creștină".
 
RECOMANDĂRI din alte situri

Mamele cunosc desigur revista dedicată lor: "Mami". Ea oferă lunar numeroase articole interesante, pe diverse teme.

Părinților le este dedicat situl Părinți.com. Situl include multe materiale interesante și utile, printre care și o bază de date de nume pentru copii, multe cu explicația etimologiei lor.

"Lumea piticilor" este un sit dedicat copiilor. De fapt părinților, pentru copii. Așa ne spune și subtitlul sitului: "Internetul părinților".

aveți sugestii de alte recomandări?
atunci contactați-ne!


 

 

 

© 2003-2007 - ProFamilia.ro - sit recomandat de Conferinta Episcopilor Catolici din Romania
situl include materiale cu diverse drepturi de autor: va rugam să le respectati
navigarea pe acest sit presupune acordul cu conditiile de folosire