RECENZII 

Recenzii filme

Vechi tovarăși (2009)
Old Dogs

Regia:Walt Becker
Roluri principale:Robin Williams, John Travolta
Gen:Comedie, Familie
Durata:88
Rating:A-II (AP)
Producător:Walt Disney Pictures
Premiera în România:02.01.2010
Sit oficial:http://disney.go.com/disneypictures/oldd...
Trailer:video
Imagini:din film
IMDB:info imdb

 

Reclame comerciale




 

Recenzie

În timp ce povestea are minusurile ei, din punct de vedere moral, elementele reprobabile ale acestui film Disney sunt în cea mai mare măsură nedăunătoare. "Vechi tovarăși" arată într-un fel că talentul actoricesc nu poate să salveze un scenariu subțirel (autorii fiind David Diamond și David Weissman).

Așa după cum aflăm dintr-o serie de amintiri narate cu savoare de vechiul său prieten și partener de afaceri Charlie (John Travolta), acum șapte ani ghinionistul în iubire Dan (Robin Williams), într-o călătorie de refacere după dizolvarea primei sale căsnicii, s-a căsătorit cu o altă femeie, Vicki (Kelly Preston), pe care tocmai o cunoscuse într-un bar. Această a doua căsnicie a fost însă imediat anulată. Dar Dan continuă să aibă sentimente pentru acea necunoscută. Atunci când Vicki îi răspunde unei scrisori în care o invita să se întâlnească, el presupune că ea ar dori să reînnoade relația. În schimb Vicki îi dă vestea că este tatăl a doi gemeni, Zach (Conner Rayburn) și Emily (Ella Bleu Travolta).

Vicki trebuie să meargă două săptămâni la închisoare pentru că a încălcat limitele unei proprietăți într-un protest pro-mediu, așa că gemenii au nevoie de un gardian temporar, iar Dan rămâne în cele din urmă singurul candidat. Doar că Dan și Charlie sunt în pragul încheierii unei afaceri care ar putea fi chiar afacerea vieții lor. Zach și Emily vor fi deci elementul de care exact nu aveau nevoie, cu atât mai mult cu cât provoacă mari încurcături (nu doar de medicamente). Și pe fondul comicăriilor avem și povestea convertirii lui Dan generată de descoperirea instinctelor paterne.

Filmul conține o nuntă la beție, unele poante cu tentă sexuală, iar altele mai de prost gust. Biroul pentru Film al Conferinței Episcopilor Catolici Americani clasifică filmul cu A-II - adică pentru adulți și adolescenți. Asociația Americană pentru Filme îl clasifică cu AP - adică se recomandă acordul părinților.



sursa imaginilor:
http://disney.go.com/disneypictures/olddogs/


mai multe imagini din film



 

 

 

© 2003-2007 - ProFamilia.ro - sit recomandat de Conferinta Episcopilor Catolici din Romania
situl include materiale cu diverse drepturi de autor: va rugam să le respectati
navigarea pe acest sit presupune acordul cu conditiile de folosire