RECENZII 

Recenzii filme

Polițai în misiune (2010)
Cop Out

Regia:Kevin Smith
Roluri principale:Bruce Willis, Tracy Morgan
Gen:Acțiune, Comedie, Crimă
Durata:107
Rating:O (R)
Producător:Marc Platt Productions
Premiera în România:19.03.2010
Sit oficial:http://copoutmovie.com/
Trailer:video
Imagini:din film
IMDB:info imdb

 

Reclame comerciale




 

Recenzie

Spectatorii ar putea să dorească să stea departe de "Polițai în misiune", o comedie vulgară cu Bruce Willis și Tracy Morgan în rolurile unor polițiști din New York, vechi parteneri. Suspendați din funcție atunci când una dintre investigațiile lor neconvenționale a mers prost, stoicul detectiv Jimmy Monroe (Willis) și prietenul lui Paul Hodges (Morgan) au tot timpul din lume pentru a rezolva o problemă personală.

Este vorba de furtul unui foarte valoros cartonaș de baseball (cu mijlocașul Andy Pafko) pe care Jimmy intenționează să îl vândă pentru a avea bani pentru nunta fiicei sale. Urmele conduc spre măruntul hoț Dave (Seann William Scott) și spre un traficant de droguri poreclit Poh Boy (Guillermo Diaz). Înecate în scene care maxim te fac să zâmbești puțin, se regăsesc - în acest film regizat de Kevin Smith după scenariul lui Robb și Mark Cullen - și unele mesaje pozitive, precum încrederea în căsnicie (Paul se teme că soția sa, Debbie, îl înșeală) și jertfa părinților pentru copiii lor.

Filmul conține deosebit de multe scene de violență, uneori excesivă; o scenă de tortură; limbaj vulgar și mai multe blasfemii; umor degradant. Biroul pentru Film al Conferinței Episcopilor Catolici Americani clasifică filmul cu O - adică ofensator moral. Asociația Americană pentru Filme îl clasifică cu R - adică acces restricționat.



sursa imaginilor:
http://copoutmovie.com/


mai multe imagini din film



 

 

 

© 2003-2007 - ProFamilia.ro - sit recomandat de Conferinta Episcopilor Catolici din Romania
situl include materiale cu diverse drepturi de autor: va rugam să le respectati
navigarea pe acest sit presupune acordul cu conditiile de folosire