RECENZII 

Recenzii filme

Ultima casă pe stânga (2009)
The Last House on the Left

Regia:Dennis Iliadis
Roluri principale:Sara Paxton, Garret Dillahunt, Monica Potter, Aaron Paul
Gen:Crimă, Dramă, Horror, Thriller
Durata:110
Rating:O (R)
Producător:Midnight Entertainment
Premiera în România:14.08.2009
Sit oficial:http://www.thelasthouseontheleft.com/
Trailer:video
Imagini:din film
IMDB:info imdb

 

Reclame comerciale




 

Recenzie

În "Ultima casă pe stânga", un remake după filmul din 1972 al lui Wes Craven, medicul de la serviciul de urgențe John Collingwood (Tony Goldwyn) și soția lui, Emma (Monica Potter), merg cu mașina la casa lor de vacanță de pe malul lacului, împreună cu fiica lor de 17 ani, Mari (Sara Paxton). Fiul lor adolescent a murit în decursul anului trecut (nu ni se spune de ce a murit) și ei încearcă încă să își revină după moartea lui. Fără prea multă convingere, ei o lasă pe Mari să ia mașina pentru a merge să o viziteze pe prietena ei, Paige (Martha MacIsaac). Fetele întâlnesc un tânăr (Spencer Treat Clark) în magazinul în care lucrează Paige, și merg în camera lui de motel pentru a fuma marijuana.

Tatăl tânărului, Krug (Garret Dillahunt), se dovedește a fi prizonierul pe care îl vedem că scapă din custodia poliției în scena brutală de deschidere a filmului, și este acum pe fugă împreună cu prietena (Riki Lindhome) și fratele lui (Aaron Paul). Întorcându-se la motel, Krug decide că fetele trebuie să fie ucise și le duc în pădure, unde se întâmplă lucruri teribile. Deoarece izbucnește furtuna, fugarii caută adăpost chiar în casa familiei Collingwood, care se află în apropiere. Cuplul îi primește cu ospitalitate, chiar îngrijindu-le rănile. Când descoperă cine sunt oaspeții lor și ce s-a întâmplat cu fiica lor, ei întreprind acțiuni de răzbunare și într-o anumită măsură de auto-apărare, folosindu-se în mod letal de aparatura și ustensilele din bucătărie și de alte utilaje casnice.

Filmul conține numeroase acte violente explicit prezentate folosindu-se tot felul de instrumente, viol, sodomie, mult limbaj vulgar și necizelat, câteva blasfemii, nuditate feminină parțială, consum de marijuana și referințe cu caracter sexual. Biroul pentru Film al Conferinței Episcopilor Catolici Americani clasifică filmul cu O - adică ofensator moral. Asociația Americană pentru Filme îl clasifică cu R - adică acces restricționat.



sursa imaginilor:
http://www.thelasthouseontheleft.com/


mai multe imagini din film



 

 

 

© 2003-2007 - ProFamilia.ro - sit recomandat de Conferinta Episcopilor Catolici din Romania
situl include materiale cu diverse drepturi de autor: va rugam să le respectati
navigarea pe acest sit presupune acordul cu conditiile de folosire