RECENZII 

Recenzii filme

Din nou la 17 ani (2009)
17 Again

Regia:Burr Steers
Roluri principale:Zac Efron, Matthew Perry
Gen:Comedie
Durata:102
Rating:A-III (AP-13)
Producător:Offspring Entertainment
Premiera în România:01.05.2009
Sit oficial:http://www.17againmovie.com/
Trailer:video
Imagini:din film
IMDB:info imdb

 

Reclame comerciale




 

Recenzie

Cu amintirile din trecut amplasate în 1989, "Din nou la 17 ani" este o comedie romantică plăcută dar banală, putând fi clasată ca un fel de nostalgie a anilor 1990. Acest lucru îl subliniază și faptul că personajul de la mijlocul vieții care pune filmul în acțiune este fostul idol al tinerilor, Matthew Perry. Acesta îl interpretează pe deprimatul Mike O'Donnel, căruia nimic nu pare a-i merge bine. Își amintește de anii de glorie din liceu, când ar fi putut să aibă un viitor sportiv strălucit dacă prietena sa, Scarlet (Leslie Mann), nu ar fi rămas gravidă.

Ajungând să sară de pe un pod, Mike primește ceea ce dorea: întoarcerea la vârsta tinereții (acum e interpretat de Zac Efron). Transformarea îl îngrozește pe vechiul lui prieten Ned (Thomas Lennon), cândva tocilarul clasei, acum un bogat excentric, cu care Mike stă împreună de când s-a despărțit de Scarlet. Mike îl convinge în cele din urmă pe acesta să se dea drept tatăl lui, astfel că ajunge la aceeași școală cu copiii săi, fiul Alex (Sterling Knight) și fiica Maggie (Michelle Trachtenberg). Printre previzibilele complicații, Mike face o pledoarie pentru controlul instinctelor sexuale. Există multe lecții pozitive în acest film, pentru tineri și pentru părinți, dar din păcate unele elemente mature și glumele sexuale aruncă filmul acesta într-o cu totul altă categorie decât "Liceul muzical".

Filmul conține situații premaritale, umor și referințe sexuale, expresii necizelate și cel puțin o blasfemie. Biroul pentru Film al Conferinței Episcopilor Catolici Americani clasifică filmul cu A-III - adică pentru adulți. Asociația Americană pentru Filme îl clasifică cu AP-13 - adică se recomandă acordul părinților, fiind interzis celor sub 13 ani.



sursa imaginilor:
http://www.17againmovie.com/


mai multe imagini din film



 

 

 

© 2003-2007 - ProFamilia.ro - sit recomandat de Conferinta Episcopilor Catolici din Romania
situl include materiale cu diverse drepturi de autor: va rugam să le respectati
navigarea pe acest sit presupune acordul cu conditiile de folosire