RECENZII 

Recenzii filme

Lumea de dincolo: Revolta Lycanilor (2009)
Underworld: Rise of the Lycans

Regia:Patrick Tatopoulos
Roluri principale:Rhona Mitra, Michael Sheen
Gen:Acțiune, Fantastic, Horror, Thriller
Durata:92
Rating:O (R)
Producător:Lakeshore International
Premiera în România:06.02.2009
Sit oficial:http://www.entertheunderworld.com/
Trailer:video
Imagini:din film
IMDB:info imdb

 

Reclame comerciale
 

Recenzie

"Lumea de dincolo: Revolta Lycanilor", al treia film din seria "Underworld", se folosește de povestea unei revolte a sclavilor pentru o nouă vărsare amplă de sânge, lipsită însă de creier. Desfășurându-se cu o mie de ani înainte de filmele anterioare - din 2003 și 2006 - acțiunea urmărește aventurile lui Lucian (Michael Sheen), primul dintr-o rasă a ființelor jumătate om, jumătate lupi, numite lycani.

Deși tratat ca protejat de către crudul vampir Regele Viktor (Bill Nighy), Lucian, aducând parcă a Moise din episodul exodului, ia tot mai mult apărarea lycanilor săi oprimați. Vampirii, dându-și seama de forțele lor, îi folosesc ca sclavi. Relația dintre Lucian și Viktor este în plus complicată de romanța interzisă cu mult iubita dar independenta fiică Sonja (Rhona Mitra). Regizorul Patrick Tatopolous, care a fost responsabil cu creaturile din primul film și cu scenografia celui de-al doilea, își face acum debutul ca regizor. Dar povestea care la început te intrigă se pierde în noaptea plină de măceluri care urmează.

Filmul conține multă violență, sânge, tortură, activitate sexuală neexplicită. Biroul pentru Film al Conferinței Episcopilor Catolici Americani clasifică filmul cu O - adică ofensator moral. Asociația Americană pentru Filme îl clasifică cu R - adică acces restricționat.sursa imaginilor:
http://www.entertheunderworld.com/


mai multe imagini din film 

 

 

© 2003-2007 - ProFamilia.ro - sit recomandat de Conferinta Episcopilor Catolici din Romania
situl include materiale cu diverse drepturi de autor: va rugam să le respectati
navigarea pe acest sit presupune acordul cu conditiile de folosire