RECENZII 

Recenzii filme

Prieteni model (2008)
Role Models

Regia:David Wain
Roluri principale:Seann William Scott, Paul Rudd
Gen:Comedie
Durata:99
Rating:O (R)
Producător:Stuber/Parent
Premiera în România:09.01.2009
Sit oficial:http://www.rolemodelsmovie.com/
Trailer:video
Imagini:din film
IMDB:info imdb

 

Reclame comerciale




 

Recenzie

În ciuda unei povestiri cu un mesaj oarecum ziditor și a unor jocuri actoricești bune, comedia regizorului și co-scenaristului David Wain intitulată "Prieteni model" caută să strângă râsete dintr-o abundență de relații sexuale ocazionale și de la un copil precoce ce înjură mult. Eroii sunt Wheeler (Seann William Scott) și Danny (Paul Rudd, care este de asemenea co-scenarist), agenți de vânzări care dau de bucluc. Prietena lui Danny, Beth (Elizabeth Banks), după ce tocmai l-a părăsit, îi va ajuta însă să înlocuiască închisoarea cu 150 de ore în folosul comunității într-un program intitulat "Sturdy Wings".

Directoarea programului, Sweeny (Jane Lynch), îi dă lui Wheeler un băiețel negru - Ronnie (Bobb'e J. Thompson) - pasionat de înjurături și sâni, iar lui Danny un tânăr introvertit - Augie (Christopher Mintz-Plasse) - care are o singură pasiune: jocurile medievale. Cei doi vor trebui să fie deci modele pentru copiii încredințați lor - ceea ce va include lecții pentru Ronnie cum să privească cu discreție după sâni - pentru ca în cele din urmă să se atașeze cu adevărat de ei. Din păcate tot ceea ce ar putea fi exemplar la "Prietenii model" se distruge prin limbajul vulgar în exces și umorul sexual.

Filmul conține conținut sexual, nuditate feminină și masculină, relații sexuale, concubinaj, mult umor sexual, limbaj vulgar, blasfemii și folosire de droguri. Biroul pentru Film al Conferinței Episcopilor Catolici Americani clasifică filmul cu O - adică ofensator moral. Asociația Americană pentru Filme îl clasifică cu R - adică acces restricționat.



sursa imaginilor:
http://www.rolemodelsmovie.com/


mai multe imagini din film



 

 

 

© 2003-2007 - ProFamilia.ro - sit recomandat de Conferinta Episcopilor Catolici din Romania
situl include materiale cu diverse drepturi de autor: va rugam să le respectati
navigarea pe acest sit presupune acordul cu conditiile de folosire