RECENZII 

Recenzii filme

Intrigi parfumate (2008)
The Women

Regia:Diane English
Roluri principale:Meg Ryan, Eva Mendes
Gen:Comedie, Dramă
Durata:114
Rating:A-III (AP-13)
Producător:Inferno Distribution
Premiera în România:12.09.2008
Sit oficial:http://thewomenthemovie.com/
Trailer:video
Imagini:din film
IMDB:info imdb

 

Reclame comerciale




 

Recenzie

Cei care își amintesc de originalul din 1939 vor fi dezamăgiți de acest remake, căruia îi lipsește din inteligența și umorul filmului alb-negru. Evident acțiunea este mutată în actualitate, dar povestea de bază rămâne în mare aceeași. Creatoarea de modă Mary Haines (Meg Ryan) află de la o manichiuristă bârfitoare (Debi Mazar), că soțul ei (niciodată arătat în film) are o aventură cu o vânzătoare de parfumuri, Crystal Allen (Eva Mendes).

Mary luptă să își câștige înapoi soțul și să își salveze căsnicia cu ajutorul celei mai bune prietene, Sylvia Fowler (Annette Bening), redactor la o publicație de succes, mereu gravida Edie Cohen (Debra Messing), și scriitoarea Alex Fisher (Jada Pinkett-Smith), care în original era singură, dar aici este... lesbiană. Regizoarea și scenarista Diane English a diluat mesajul original, transformându-l într-un sentimentalism cu accente feministe, cu toată distribuția cu nume mari. A păstrat însă unele scene memorabile din filmul original: Sylvia confruntând-o pe Crystal, întâlnirea dintre Mary și Crystal în cabina de probă sau cea dintre Molly, fata lui Mary, și Crystal când aceasta face baie. Chiar și pentru publicul vizat, filmul va fi probabil mai puțin atrăgător decât recentul "Totul despre sex", care, în ciuda elementelor problematice din punct de vedere moral a fost mai convingător și, în mod paradoxal, cu mai mult sentiment.

Filmul conține unele expresii necizelate, blasfemii și umor sexual; o scenă într-un bar lesbian; adulter; o prelungită scenă cu o naștere; folosire de droguri. Biroul pentru Film al Conferinței Episcopilor Catolici Americani clasifică filmul cu A-III - adică pentru adulți. Asociația Americană pentru Filme îl clasifică cu AP-13 - adică se recomandă acordul părinților, fiind interzis celor sub 13 ani.



sursa imaginilor:
http://thewomenthemovie.com/


mai multe imagini din film



 

 

 

© 2003-2007 - ProFamilia.ro - sit recomandat de Conferinta Episcopilor Catolici din Romania
situl include materiale cu diverse drepturi de autor: va rugam să le respectati
navigarea pe acest sit presupune acordul cu conditiile de folosire