RECENZII 

Recenzii filme

Puzzle mortal V (2008)
Saw V

Regia:David Hackl
Roluri principale:Tobin Bell, Costas Mandylor, Scott Patterson
Gen:Horror, Mister, Thriller
Durata:92
Rating:O (R)
Producător:Twisted Pictures
Premiera în România:14.11.2008
Sit oficial:http://www.saw5.com/
Trailer:video
Imagini:din film
IMDB:info imdb

 

Reclame comerciale
 

Recenzie

Terifianta a cincea parte a seriei Saw continuă să ne aducă în față nefericite, deși nu prea nevinovate, victime și părți dezmembrate ale unor trupuri. Cea mai recentă în această se pare nesfârșită serie, "Puzzle mortal V", începe cu un ucigaș care este pe cale să fie tăiat în două de un pendul ce coboară. Pentru a-l opri, i se spune, trebuie să își sacrifice de bunăvoie mâinile, care îi vor fi zdrobite.

Deși sadicul maniac Jigsaw (Tobin Bell), eroul negativ al părților anterioare, care s-a specializat în acest fel de "dreptate", este mort, agentul FBI Strahm (Scott Patterson) consideră că dovezile indică spre detectivul de poliție Hoffman (Costas Mandylor) și complicele lui - și probabil moștenitorul lui - în torturarea și uciderea răufăcătorilor care au eludat legea. Pe măsură ce alți prizonieri sunt tăiați și oasele lor zdrobite - și cel puțin un cap se rostogolește - filmul regizorului David Hackl întrepătrunde cu aceste scene justificații ale unei moralități răsturnate.

Filmul conține frecventă violență sângeroasă, incluzând torturi și mutilări, limbaj vulgar și necizelat, și câteva blasfemii. Biroul pentru Film al Conferinței Episcopilor Catolici Americani clasifică filmul cu O - adică ofensator moral. Asociația Americană pentru Filme îl clasifică cu R - adică acces restricționat.sursa imaginilor:
http://www.saw5.com/


mai multe imagini din film 

 

 

© 2003-2007 - ProFamilia.ro - sit recomandat de Conferinta Episcopilor Catolici din Romania
situl include materiale cu diverse drepturi de autor: va rugam să le respectati
navigarea pe acest sit presupune acordul cu conditiile de folosire