RECENZII 

Recenzii filme

Pineapple Express: O afacere riscantă (2008)
The Pineapple Express

Regia:David Gordon Green
Roluri principale:Seth Rogen, James Franco
Gen:Comedie, Crimă, Thriller
Durata:111
Rating:O (R)
Producător:Sony Pictures
Premiera în România:10.10.2008
Sit oficial:http://www.sonypictures.net/movies/pinea...
Trailer:video
Imagini:din film
IMDB:info imdb

 

Reclame comerciale




 

Recenzie

"Pineapple Express" este o comedie vulgară și excesiv de violentă, pe care nu reușește să o răscumpere mesajul firav anti-drog și nici celebrarea prieteniei între bărbați. În centrul aventurii se află Dale Denton (Seth Rogen), care asistă fără să vrea la o crimă violentă comisă de lordul drogurilor, Ted (Gary Cole), alături de corupta polițistă Carol (Rosie Perez). Dar este văzut la rândul său, astfel că pe urmele sale, și ale prietenului său, Saul Silver (James Franco), sunt trimiși mai mulți tipi să îi lichideze.

Aventurile lor includ o dureroasă confruntare fizică cu Red (Danny McBride), unul dintre protejații lui Ted, și o tentativă aproape dezastruoasă de a o proteja pe prietena lui Dale, Angie (Amber Heard). Filmul regizat de David Gordon Green după un scenariu semnat de Rogen, Evan Goldberg și Judd Apatow, culminează cu un mult-prea-lungit moment cu arme, cuțite și explozibile, în timpul căreia Dale își pierde o mare parte din ureche, un eveniment prezentat detaliat parcă pentru a smulge de asemenea râsete.

Filmul conține mutilări, folosire de droguri, umor sexual, expresii vulgare și blasfemii. Biroul pentru Film al Conferinței Episcopilor Catolici Americani clasifică filmul cu O - adică ofensator moral. Asociația Americană pentru Filme îl clasifică cu R - adică acces restricționat.



sursa imaginilor:
http://www.sonypictures.net/movies/pineappleexpress/


mai multe imagini din film



 

 

 

© 2003-2007 - ProFamilia.ro - sit recomandat de Conferinta Episcopilor Catolici din Romania
situl include materiale cu diverse drepturi de autor: va rugam să le respectati
navigarea pe acest sit presupune acordul cu conditiile de folosire