RECENZII 

Recenzii filme

Cursa mortală (2008)
Death Race

Regia:Paul W.S. Anderson
Roluri principale:Jason Statham, Joan Allen
Gen:Acțiune, SF, Thriller
Durata:89
Rating:O (R)
Producător:Cruise/Wagner Productions
Premiera în România:26.09.2008
Sit oficial:http://www.deathracemovie.net/
Trailer:video
Imagini:din film
IMDB:info imdb

 

Reclame comerciale




 

Recenzie

"Cursa mortală" este o poveste futuristă despre gladiatori ai vitezei forțați să intre în competiții mortale pentru distracția publicului. Unul dintre acești competitori este fostul muncitor în fabrică Jensen Ames (Jason Statham). Înscenându-i-se uciderea soției sale, el este trimis pe o insulă închisoare condusă de recea și manipulatoarea Warden Hennessey (Joan Allen). Ea îi oferă lui Jensen libertatea dacă va concura într-o cursă mortală de trei zile, transmisă în direct pentru milioane de abonați pe Internet, pe care ea o supraveghează în numele și pentru profitul proprietarilor închisorii.

Nerăbdător să se întoarcă la fetița lui, Ames este de acord să participe. Este ajutat în calitate de copilot de o femeie deținută (Natalie Martinez), și de o echipă calificată (Ian McShane, Fred Koehler și Jacob Vargas), și se pornește să elimine - chiar literalmente - competiția. Reecranizarea de către scenaristul-regizor Paul W.S. Anderson a filmului "Death Race 2000", din 1975, a lui Paul Bartel, este plină de brutalitate, personajele fiind decapitate și arse.

Filmul conține violență grafică penetrantă cu sânge, nuditate parțială, limbaj vulgar și necizelat frecvent, și câteva blasfemii. Biroul pentru Film al Conferinței Episcopilor Catolici Americani clasifică filmul cu O - adică ofensator moral. Asociația Americană pentru Filme îl clasifică cu R - adică acces restricționat.



sursa imaginilor:
http://www.deathracemovie.net/


mai multe imagini din film



 

 

 

© 2003-2007 - ProFamilia.ro - sit recomandat de Conferinta Episcopilor Catolici din Romania
situl include materiale cu diverse drepturi de autor: va rugam să le respectati
navigarea pe acest sit presupune acordul cu conditiile de folosire