RECENZII 

Recenzii filme

Asasinul din Bangkok (2008)
Bangkok Dangerous

Regia:Oxide Pang Chun, Danny Pang
Roluri principale:Nicolas Cage, Philip Waley
Gen:Acțiune, Dramă, Thriller
Durata:100
Rating:L (R)
Producător:Bangkok Dangerous
Premiera în România:19.09.2008
Sit oficial:http://www.bangkokdangerousmovie.net/
Trailer:video
Imagini:din film
IMDB:info imdb

 

Reclame comerciale




 

Recenzie

În "Asasinul din Bangkok", Joe (Nicolas Cage), un asasin solitar, merge în Bangkok pentru a duce la bun sfârșit patru contracte de asasinare pentru un șef al lumii interlope locale, Surat (Nirattisai Kaljareuk). Joe speră că acesta va constitui punctul culminant al carierei sale. Ajuns acolo, însă, el cade sub vraja exoticului oraș. De asemenea, descoperă că izolarea emoțională necesară pentru munca sa este topită de prietenia lui cu Kong (Shahkrit Yamnarm), un mic hoț pe care îl angajează ca asistent, pentru a-i face diversele comisioane, cu intenția inițială de a-l ucide la final pentru a nu lăsa nici o urmă.

Totodată, el se îndrăgostește de frumușica Fon (Charlie Young), o farmacistă surdomută, care nu îi cunoaște adevărata identitate și ocupație. Lucrurile se complică și mai mult pentru el atunci când, cerând mai mulți bani pentru o anumită crimă, Surat decide să afle cine este anonimul Joe și să scape de el. Regizat de frații Danny Pang Fat și Oxide Pang Chun, acest remake al filmului lor din 1999 prezintă multă violență și valori morale confuze, eroul lui instruindu-și protejatul în arta uciderii chiar dacă el între timp începe să își pună sub semnul întrebării stilul de viață de până atunci.

Filmul conține scene scurte cu activitate sexuală sugerată, nuditate feminină parțială, acțiune cu violență intensă, cu vărsare de sânge, o sinucidere, și limbaj necizelat și vulgar ocazional. Biroul pentru Film al Conferinței Episcopilor Catolici Americani clasifică filmul L - adică limitat, respectiv film problematic chiar și pentru adulți. Asociația Americană pentru Filme îl clasifică cu R - adică acces restricționat.



sursa imaginilor:
http://www.bangkokdangerousmovie.net/


mai multe imagini din film



 

 

 

© 2003-2007 - ProFamilia.ro - sit recomandat de Conferinta Episcopilor Catolici din Romania
situl include materiale cu diverse drepturi de autor: va rugam să le respectati
navigarea pe acest sit presupune acordul cu conditiile de folosire