RECENZII 

Recenzii filme

Oglinzi malefice (2008)
Mirrors

Regia:Alexandre Aja
Roluri principale:Kiefer Sutherland, Paula Patton
Gen:Horror
Durata:110
Rating:L (R)
Producător:Castel Film Romania
Premiera în România:03.10.2008
Sit oficial:http://www.mirrorsmovie.com/
Trailer:video
Imagini:din film
IMDB:info imdb

 

Reclame comerciale




 

Recenzie

La începutul poveștii de groază "Oglinzi malefice", ex-polițistul Ben Carson (Kiefer Sutherland), devenit paznic de noapte, descoperă că numeroasele oglinzi din ruinele magazinului incendiat pe care îl păzește - care a fost, de asemenea, în mod inevitabil, și spital de boli mintale - sunt populate de demoni care intenționează să îl omoare pe el și pe cei dragi ai lui. El face ceea ce orice persoană rațională ar face: rămâne de pază.

Sora lui, Angela (Amy Smart), la care locuiește de la despărțirea de soția lui, Amy (Paula Patton), este prima victimă, determinată de propria ei reflexie să se sinucidă într-un mod spectaculos și neplăcut. Spiritele rele, care pot locui pe orice suprafață reflectorizantă, o au ca următoare țintă pe Amy, împreună cu cei doi copii ai cuplului, Michael (Cameron Boyce) și Daisy (Erica Gluck). Dincolo de o scenă cu sinucidere, regizorul de origine franceză Alexandre Aja păstrează violența relativ potolită.

Filmul conține violență grafică, scurtă nuditate parțială, limbaj vulgar și necizelat, și blasfemii ocazionale. Biroul pentru Film al Conferinței Episcopilor Catolici Americani clasifică filmul L - adică limitat, respectiv film problematic chiar și pentru adulți. Asociația Americană pentru Filme îl clasifică cu R - adică acces restricționat.



sursa imaginilor:
http://www.mirrorsmovie.com/


mai multe imagini din film



 

 

 

© 2003-2007 - ProFamilia.ro - sit recomandat de Conferinta Episcopilor Catolici din Romania
situl include materiale cu diverse drepturi de autor: va rugam să le respectati
navigarea pe acest sit presupune acordul cu conditiile de folosire