RECENZII 

Recenzii filme

Kung Fu Panda (2008)
Kung Fu Panda

Regia:Mark Osborne, John Stevenson
Roluri principale:Angelina Jolie, Dustin Hoffman, Jack Black, Ian McShane
Gen:Acțiune, Animație, Comedie, Familie
Durata:95
Rating:A-I (AP)
Producător:DreamWorks Animation
Premiera în România:04.07.2008
Sit oficial:http://www.kungfupanda.com/
Trailer:video
Imagini:din film
IMDB:info imdb

 

Reclame comerciale




 

Recenzie

Asupra unui neîndemânatic și ieșit din formă urs se îndreaptă toate așteptările celor mai mari experți în arte marțiale, în povestea animată "Kung Fu Panda". Ca fiu al lui Mr. Ping (voce James Hong), un umil muncitor din China antică, Po (voce Jack Black) își petrece zilele servind la mese și nopțile visând la victorii spectaculoase asupra hoardelor dușmane. Aflând că Oogway (voce Randall Duk Kim), agera țestoasă care a inventat kung fu, urmează să identifice îndelung-profețitul Războinic Dragon, el se grăbește la Palatul de Jad pentru a fi martor la acest eveniment.

În loc să fie un simplu martor, însă, se trezește desigur că este el însuși ales, spre consternarea presupușilor candidați, luptătorii cunoscuți ca Cei Cinci Furioși (voci Angelina Jolie, David Cross, Seth Rogen, Lucy Liu și Jackie Chan), pe care Po îi admiră mult. La fel de derutat și hotărât să scape de intrus este maestrul lor, Shifu (voce Dustin Hoffman).

În timp ce Po se străduiește prin răbdare să compenseze lipsurile lui din punct de vedere fizic, o amenințare se apropie sub forma infamului leopard Tai Lung (Ian McShane), care a evadat recent din închisoarea îndepărtată în care Oogway l-a trimis cu decenii în urmă. Deoarece profeția spune și că numai Războinicul Dragon poate să îl învingă pe Tai, Po trebuie să câștige încrederea lui Shifu și să se ocupe de auto-transformarea lui. Filmul co-regizorilor John Stevenson și Mark Osborne, când amuzant când spectaculos, se bucură de impresionante efecte speciale generate pe computer și promovează hotărârea și încrederea în sine.

Filmul conține ușoară violență fantastică. Biroul pentru Film al Conferinței Episcopilor Catolici Americani clasifică filmul cu A-I - adică audiență generală. Asociația Americană pentru Filme îl clasifică cu AP - adică se recomandă acordul părinților.



sursa imaginilor:
http://www.kungfupanda.com/


mai multe imagini din film



 

 

 

© 2003-2007 - ProFamilia.ro - sit recomandat de Conferinta Episcopilor Catolici din Romania
situl include materiale cu diverse drepturi de autor: va rugam să le respectati
navigarea pe acest sit presupune acordul cu conditiile de folosire