RECENZII 

Recenzii filme

Drillbit Taylor (2008)
Drillbit Taylor

Regia:Steven Brill
Roluri principale:Owen Wilson
Gen:Comedie
Durata:102
Rating:A-III (AP-13)
Producător:Paramount Pictures
Premiera în România:20.06.2008
Sit oficial:http://www.drillbittaylor.com/
Trailer:video
Imagini:din film
IMDB:info imdb

 

Reclame comerciale
 

Recenzie

Trei liceeni iau măsuri extreme pentru a se apăra în fața unor bătăuși în comedia "Drillbit Taylor". Prolificul Judd Apatow ne oferă încă un film cu câteva calități, dar cu elemente care îl fac potrivit doar pentru publicul matur, în nici un caz pentru copii sau tineri.

În prima zi de liceeni, costelivul Wade (Nate Hartley) și bondocul Ryan (Troy Gentile), își doresc doar să arate cool. Dar când cei doi sunt martori la scena în care Filkins (Alex Frost), un elev mai mare pus pe rele, și Ronnie (Josh Peck), partenerul de răutăți, îl închid pe nou venitul Emmit (David Dorfman) într-un dulap, Wade și Ryan își dau seama că sunt la un pas de dezastru. Ca să nu fugă tot liceul de bătaie, băieții se gândesc să își angajeze un bodyguard adult. Singurul dispus să se "angajeze" pentru banii lor este Taylor (Owen Wilson), un veteran fără locuință ce îi aburește cu poveștile lui exagerate din armată.

Infiltrându-se în școală ca "Dr. Illbit", un profesor înlocuitor, Taylor ajunge să își împartă timpul între protejarea prietenilor săi și flirtul cu "colega" sa, Lisa (Leslier Mann). Deși încrezător că oricine ține în mână o ceașcă cu cafea poate să treacă drept profesor, doar o coincidență îl salvează pe Taylor de la demascare. Filmul regizorului Steven Brill subliniază evoluția personajului principal de la un pierde vară la un mentor atent, și căutarea clienților săi tineri după curaj și solidaritate. Dar dialogul este plin de termeni vulgari, iar povestea centrală, în care intimitatea fizică precede orice interacțiune socială de bază, este foarte problematică. Din aceste motive, "Drillbit Taylor" nu poate fi recomandat tinerilor, deși ei reprezintă audiența țintă în viziunea producătorilor.

Filmul conține nuditate parțială, relații sexuale premaritale, expresii vulgare, blasfemii, referințe la droguri și pornografie. Biroul pentru Film al Conferinței Episcopilor Catolici Americani clasifică filmul cu A-III - adică pentru adulți. Asociația Americană pentru Filme îl clasifică cu AP-13 - adică se recomandă acordul părinților, fiind interzis celor sub 13 ani.sursa imaginilor:
http://www.drillbittaylor.com/


mai multe imagini din film 

 

 

© 2003-2007 - ProFamilia.ro - sit recomandat de Conferinta Episcopilor Catolici din Romania
situl include materiale cu diverse drepturi de autor: va rugam să le respectati
navigarea pe acest sit presupune acordul cu conditiile de folosire