RECENZII 

Recenzii filme

27 de rochii (2008)
27 dresses

Regia:Anne Fletcher
Roluri principale:James Marsden, Katherine Heigl
Gen:Comedie, Romantic
Durata:107
Rating:A-III (AP-13)
Producător:Fox 2000 Pictures
Premiera în România:15.02.2008
Sit oficial:http://www.27dressesthemovie.com/
Trailer:video
Imagini:din film
IMDB:info imdb

 

Reclame comerciale




 

Recenzie

Mereu domnișoară de onoare, niciodată mireasă, astfel pare că îi place lui Jane Nichols, eroina comediei romantice "27 de rochii". Această perenă domnișoară de onoare, jucată în mod fericit de Katherine Heigl, a fost o romantică incurabilă din copilărie, dar i-a alungat pe toți cei care au încercat să aibă o relație cu ea. Când este accidental lovită la cap de un buchet aruncat, primește ajutor de la frumușelul Kevin (James Marsden). Pare partenerul perfect pentru ea, dar observațiile lui despre căsătorie o descumpănesc. Nu își dă seama că el este de fapt autorul unei rubrici dintr-un ziar fictiv, autor pe care îl idolatrizează pentru cum scrie.

Jane și-a uitat o agendă pe care o va găsi Kevin. Astfel acesta află programul de nunți al lui Jane și decide să scrie un articol despre ea, în timp ce îi face avansuri amoroase, dar atitudinea lui mai retrasă o vom înțelege abia mai încolo. Jane este îndrăgostită în secret de șeful ei, George (Edward Burns), care vede în ea însă doar o prietenă, o asistentă plină de resurse la nevoie. În scenă apare și sora lui Jane, Tess (Malin Akerman), care îi sucește capul lui George: în curând cei doi își anunță nunta. Cu stoicism, Jane acceptă să o ajute în organizarea nunții, ba chiar îi permite să folosească rochia mamei lor pe care, ca soră mai mare, intenționa să o folosească ea. Kevin primește sarcina de a scrie despre nunta dintre Tess și George, ceea ce îi dă ocazia să fie mai mult alături de Jane.

Scenariul scris de Aline Brosh McKenna este în mare parte predictibil și amintește de diverse alte filme. Disponibilitatea lui Jane, în orice situație, chiar și într-o comedie ca aceasta ajunge în cele din urmă să miroase a... prostie. Și totuși, sub regia lui Anne Fletcher, și cu șarmul lui Heigl și a altor actori, filmul este în cele din urmă plăcut, satisfăcător dar și moral.

Filmul conține unele expresii necizelate, o scenă la baie, relații premaritale. Biroul pentru Film al Conferinței Episcopilor Catolici Americani clasifică filmul cu A-III - adică pentru adulți. Asociația Americană pentru Filme îl clasifică cu AP-13 - adică se recomandă acordul părinților, fiind interzis celor sub 13 ani.



sursa imaginilor:
http://www.27dressesthemovie.com/


mai multe imagini din film



 

 

 

© 2003-2007 - ProFamilia.ro - sit recomandat de Conferinta Episcopilor Catolici din Romania
situl include materiale cu diverse drepturi de autor: va rugam să le respectati
navigarea pe acest sit presupune acordul cu conditiile de folosire