RECENZII 

Recenzii filme

În numele regelui (2007)
In the Name of the King: A Dungeon Siege Tale

Regia:Uwe Boll
Roluri principale:Jason Statham, Leelee Sobieski
Gen:Acțiune, Aventuri, Fantastic
Durata:Brightlight Pictures
Rating:A-II (AP-13)
Producător:Brightlight Pictures
Premiera în România:11.01.2008
Sit oficial:http://www.inthenameoftheking.com/
Trailer:video
Imagini:din film
IMDB:info imdb

 

Reclame comerciale




 

Recenzie

Prea lung și prea slab, "În numele regelui" este doar un alt film fantastic de aventură bazat pe un joc video. Eroul nostru este un țăran pașnic cu un nume denotând o inspirație de zile mari: Farmer - fermierul (Jason Statham). El duce o viață a la Evul Mediu alături de soția sa, Solana (Claire Forlani), și fiul lor, Zeph (Colin Ford), până când viața lor fără de evenimente este schimbată pe veci de invazia unor câini mutanți care îl ucid pe Zeph și o răpesc pe Solana.

Aceste creaturi, cunoscute ca krugi, sunt controlate de un vrăjitor rău (magus) pe numele lui Gallian (Ray Liotta). El complotează cu aristocratul duce Fallow (Matthew Lillard) să îl dea jos pe unchiul lui Fallow, înțeleptul rege Konreid (Burt Reynolds). În apărarea tronului regelui împotriva acestor mașinațiuni se află magusul cel bun, Merick (John Rhys-Davies). Farmer pornește în căutarea Solanei, avându-l alături pe cumnatul său Bastian (Will Sanderson), precum și pe Norick (Ron Perlman), bărbatul care l-a crescut. Pe drum, încăpățânatul Farmer trebuie să se hotărască dacă va lupta singur sau alături de Konreid, așa cum îl imploră Merick.

Regizorul Uwe Boll ne oferă un film banal. Scenele de luptă sunt bine realizate, dar filmul nu are altfel ceva de oferit, care să justifice vizionarea. După cele 127 de minute spectatorii vor invoca numele regelui întrebându-se: "În numele regelui, de ce am venit?"

Filmul conține violență, relații sexuale nonmaritale neexplicite și limbaj necizelat. Biroul pentru Film al Conferinței Episcopilor Catolici Americani clasifică filmul cu A-II - adică pentru adulți și adolescenți. Asociația Americană pentru Filme îl clasifică cu AP-13 - adică se recomandă acordul părinților, fiind interzis celor sub 13 ani.



sursa imaginilor:
http://www.inthenameoftheking.com/


mai multe imagini din film



 

 

 

© 2003-2007 - ProFamilia.ro - sit recomandat de Conferinta Episcopilor Catolici din Romania
situl include materiale cu diverse drepturi de autor: va rugam să le respectati
navigarea pe acest sit presupune acordul cu conditiile de folosire