RECENZII 

Recenzii filme

Sydney White și cei șapte tocilari (2007)
Sydney White

Regia:Joe Nussbaum
Roluri principale:Amanda Bynes
Gen:Comedie
Durata:90
Rating:A-II (AP-13)
Producător:Morgan Creek Productions
Premiera în România:23.11.2007
Sit oficial:
Trailer:video
Imagini:din film
IMDB:info imdb

 

Reclame comerciale
 

Recenzie

"Sydney White și cei șapte tocilari" este o comedie din campus despre o de nestăpânit fată băiețoasă, care devine lidera unui grup de studenți de colegiu marginalizați. Crescută de tatăl ei instalator, văduv (John Schneider), Sydney White (Amanda Bynes) este o tânără cu multă încredere în sine și fără aere. Ea pleacă la colegiu sperând să se alăture prestigiosului club universitar feminin din care a făcut parte mama ei. Sydney câștigă curând sprijinul unei alte membre a clubului, Dinky (Crystal Hunt), și al lui Tyler (Matt Long), membru al unei fraternități, care se îndrăgostește repede de ea.

Fosta prietenă a lui Tyler, îngâmfata președintă a clubului, Rachel (Sara Paxton), nu este însă deloc impresionată. Ea reușește în cele din urmă să saboteze cererea de intrare a lui Sydney, și o trimite în exil social. Neavând unde să locuiască în campus, Sydney ajunge alături de rezidenții de la "Vortex", un cămin jalnic populat de șapte dintre cei mai marginalizați studenți din colegiu. Aceștia - de la simpaticul, alergic la toate, Lenny (Jack Carpenter), la intelectualul excentric Terrence (Jeremy Howard) - o acceptă, și ea devine rapid un fel de mamă și eroină a lor. Noii ei prieteni o informează că Rachel este și președinta consiliului studenților, și că nimeni nu o poate detrona. În timp ce povestea de dragoste cu Tyler continuă, Sydney se decide să afle dacă chiar așa stau lucrurile în ceea ce privește poziția lui Rachel.

O inteligentă reinventare a unui venerabil basm (ați ghicit după titlu despre care este vorba?), filmul regizorului Joe Nussbaum este în cea mai mare parte o atrăgătoare și inocentă poveste de dragoste. Are de asemenea un lăudabil set de valori morale. Ele sunt cel mai bine exemplificate într-o scenă care îi surprinde atât pe spectatori cât și pe Sydney, dezvăluind un neașteptat aspect generos al caracterului lui Tyler. În alte momente din film, Tyler se arată de asemenea a fi vulnerabil, compătimitor și tolerant. Aceste calități, și răspunsul pozitiv al lui Sydney la ele, formează baza unei relații nu doar idilice, ci și mature și de durată. Și de aici promisiunea unui autentic sfârșit fericit.

Filmul conține limbaj necizelat, nuditate sugerată, consum de alcool, scurte referiri la homosexuali și un poet travestit. Aceste elemente fac filmul nepotrivit pentru adolescenți mai mici. Biroul pentru Film al Conferinței Episcopilor Catolici Americani clasifică filmul cu A-II - adică pentru adulți și adolescenți. Asociația Americană pentru Filme îl clasifică cu AP-13 - adică se recomandă acordul părinților, fiind interzis celor sub 13 ani.sursa imaginilor:
null


mai multe imagini din film 

 

 

© 2003-2007 - ProFamilia.ro - sit recomandat de Conferinta Episcopilor Catolici din Romania
situl include materiale cu diverse drepturi de autor: va rugam să le respectati
navigarea pe acest sit presupune acordul cu conditiile de folosire