RECENZII 

Recenzii filme

The Grudge 2: Capcana (2006)
The Grudge 2

Regia:Takashi Shimizu
Roluri principale:Arielle Kebbel, Amber Tamblyn
Gen:Dramă, Horror, Thriller
Durata:102
Rating:A-III (AP-13)
Producător:Ghost House Pictures
Premiera în România:24.08.2007
Sit oficial:http://www.sonypictures.com/movies/thegr...
Trailer:video
Imagini:din film
IMDB:info imdb

 

Reclame comerciale
 

Recenzie

Amber Tamblyn are viziuni cu caracter demonic în "The Grudge 2: Capcana", continuarea thrillerului supranatural din 2004. Tamblyn este Aubrey, sora eroinei filmului anterior, Karen (Sarah Michelle Gellar). Aubrey merge în Japonia pentru a fi alături de sora ei mai mare, traumatizată și acum internată în spital. Și ea ajunge să fie chinuită de fantoma răzbunătoare are a bântuit locuința ei din Tokyo în primul film.

Spiritul - o femeie ucisă de soțul său, care își revarsă acum furia asupra celor vii - o contaminează și pe Allison (Arielle Kebbel), o elevă americancă ce studiază în Japonia. Ea duce mânia răzbunătoare înapoi acasă în Chicago, unde o răspândește la vecinii ei (între care se numără Jennifer Beals). Punând mai mare accent pe groază decât pe coerență, regizorul Takashi Shimizu (care a regizat și prima parte americană și anteriorul original japonez) ne dă fiori, dar efectele supranaturale sunt irosite pe un scenariu fără prea mult sens.

Filmul conține câteva imagini înfricoșătoare și tulburătoare, violență de groază, situații și aluzii cu caracter sexual, precum și câteva expresii necizelate. Biroul pentru Film al Conferinței Episcopilor Catolici Americani clasifică filmul cu A-III - adică pentru adulți. Asociația Americană pentru Filme îl clasifică cu AP-13 - adică se recomandă acordul părinților, fiind interzis celor sub 13 ani.sursa imaginilor:
http://www.sonypictures.com/movies/thegrudge2/site/


mai multe imagini din film 

 

 

© 2003-2007 - ProFamilia.ro - sit recomandat de Conferinta Episcopilor Catolici din Romania
situl include materiale cu diverse drepturi de autor: va rugam să le respectati
navigarea pe acest sit presupune acordul cu conditiile de folosire