RECENZII 

Recenzii filme

Condamnatul (2007)
The Condemned

Regia:Scott Wiper
Roluri principale:Vinnie Jones, Steve Austin
Gen:Acțiune, Thriller
Durata:113
Rating:L (R)
Producător:World Wrestling Entertainment
Premiera în România:13.07.2007
Sit oficial:http://www.watchthemdielive.com/
Trailer:video
Imagini:din film
IMDB:info imdb

 

Reclame comerciale
 

Recenzie

Dorindu-se a oferi o reflecție asupra industriei divertismentului - și a obiceiurilor spectatorilor ei - "Condamnatul" oferă din plin violență și comportament inuman. Dacă observăm că este produs de World Wrestling Entertainment, înțelegem de ce pe lângă dezbaterea problemei filmul oferă atâta brutalitate.

Sperând să atragă mai mulți spectatori decât cei de la Super Bowl, lacomul producător de televiziune Breck (Robert Mammone) pune la cale un spectacol viu. El aruncă 10 condamnați la moarte pe o insulă tropicală pentru o luptă de 30 de ore înregistrată de 400 de camere și transmisă în direct. Breck pune la glezna fiecăruia dintre "concurenți" câte o brățară explozivă și manipulează cu cruzime desfășurarea evenimentelor. Conrad, membru al forțelor speciale americane, interpretat de "Stone Cold" Steve Austin, este eroul principal. După ce opt dintre cei 10 sunt eliminați, Conrad se confruntă cu barbarul McStarley (Vinnie Jones).

Regizorul și co-scenaristul Scott Wiper încearcă să prezinte un material depravat criticându-i în același timp pe cei care îl produc și îl consumă. Câtă dezbatere în media va genera această abordare rămâne de văzut.

Filmul conține violență brutală și situații degradante, inclusiv tortură și viol, limbaj vulgar și unele blasfemii. Biroul pentru Film al Conferinței Episcopilor Catolici Americani clasifică filmul cu O - adică ofensator moral. Asociația Americană pentru Filme îl clasifică cu R - adică acces restricționat.sursa imaginilor:
http://www.watchthemdielive.com/


mai multe imagini din film 

 

 

© 2003-2007 - ProFamilia.ro - sit recomandat de Conferinta Episcopilor Catolici din Romania
situl include materiale cu diverse drepturi de autor: va rugam să le respectati
navigarea pe acest sit presupune acordul cu conditiile de folosire