RECENZII 

Recenzii filme

După 28 de săptămâni (2007)
28 Weeks Later

Regia:Juan Carlos Fresnadillo
Roluri principale:Rose Byrne, Harold Perrineau Jr.
Gen:Horror, SF, Thriller
Durata:99
Rating:O (R)
Producător:DNA Films
Premiera în România:13.07.2007
Sit oficial:
Trailer:video
Imagini:din film
IMDB:info imdb

 

Reclame comerciale




 

Recenzie

"După 28 de săptămâni", urmarea filmului horror in 2002 "După 28 de zile", ia premisa filmului - omenirea coborâtă în sălbăticie după infectarea cu un virus fatal - și o transformă într-o acțiune hiperviolentă cu zombii. În ciuda unor efecte speciale și unei cinematografii decente, regizorul și co-scenaristul Juan Carlos Fresnadillo oferă în cele din urmă un măcel fără sens.

Acțiunea îi are în centru pe Don (Robert Carlyle) care este reunit cu fiul său, Andy (Mackintosh Muggleton), și fiica sa, Tammy (Imogen Poots), în Londra, la câteva luni după ce scăpase dintr-o casă asediată de zombii în care se refugiase cu soția sa Alice (Catherine McCormack). Alice a supraviețuit atacului având imunitate la virus, dar putând să îl transmită: ceea ce a și făcut cu un sărut dat lui Don. Zombii revin vărsând sânge peste tot. Armata americană, care trebuia să controleze repopularea Marii Britanii (aproape eliminată în primul film), fuge înnebunită, trăgând și aruncând bombe în oricine sau orice. Există prea puțină logică în film și nici o încercare de explicare de ce virusul acționează astfel.

Filmul conține limbaj vulgar, înjurături, o întâlnire sexuală, măceluri și numeroase acte de violență. Biroul pentru Film al Conferinței Episcopilor Catolici Americani clasifică filmul cu O - adică ofensator moral. Asociația Americană pentru Filme îl clasifică cu R - adică acces restricționat.



sursa imaginilor:
null


mai multe imagini din film



 

 

 

© 2003-2007 - ProFamilia.ro - sit recomandat de Conferinta Episcopilor Catolici din Romania
situl include materiale cu diverse drepturi de autor: va rugam să le respectati
navigarea pe acest sit presupune acordul cu conditiile de folosire