RECENZII 

Recenzii filme

Mascul necruțător (2006)
Alpha Dog

Regia:Nick Cassavetes
Roluri principale:Emile Hirsch, Justin Timberlake, Matthew Barry, Bruce Willis
Gen:Crimă, Dramă
Durata:117
Rating:O (R)
Producător:Sidney Kimmel Entertainment
Premiera în România:15.06.2007
Sit oficial:http://www.alphadogmovie.com/
Trailer:video
Imagini:din film
IMDB:info imdb

 

Reclame comerciale
 

Recenzie

Cu acțiunea amplasată în cadrul culturii drogurilor a tinerilor bogați din Los Angeles și bazată pe evenimente reale, filmul "Mascul necruțător" îl are în centru pe dealerul adolescent Johnny Truelove (Emile Hirsch), care, împreună cu clica sa (inclusiv un credibil Justin Timberlake), în răpește pe fratele mai mic, Zack (Anton Yelchin), al lui Jake (Ben Foster), un rival care îi datorează lui Johnny bani. Răpirea provoacă complicații neprevăzute, când planul lor scapă de sub control.

Regizorul și scenaristul Nick Cassavetes redă eficient stilul de viață nihilist și lipsit de valori morale al acestor tineri - de vină fiind educația iresponsabilă pe care au primit-o precum și influența dăunătoare a unei mari părți a culturii de astăzi - dar tonul general vulgar și permanenta josnicie, deși probabil reflectă cu exactitate realitatea, sunt excesive.

Filmul conține mult limbaj vulgar și necizelat, precum și limbaj sexual explicit, câteva scene cu violență puternică, referiri repetate la droguri, comportament delincvent, câteva situații cu caracter sexual cu nuditate parțială, una implicând minori, consum de alcool și fumat la minori, precum și vulgaritate și epitete rasiale. Biroul pentru Film al Conferinței Episcopilor Catolici Americani clasifică filmul cu O - adică ofensator moral. Asociația Americană pentru Filme îl clasifică cu R - adică acces restricționat.sursa imaginilor:
http://www.alphadogmovie.com/


mai multe imagini din film 

 

 

© 2003-2007 - ProFamilia.ro - sit recomandat de Conferinta Episcopilor Catolici din Romania
situl include materiale cu diverse drepturi de autor: va rugam să le respectati
navigarea pe acest sit presupune acordul cu conditiile de folosire