RECENZII 

Recenzii filme

Lunetistul (2007)
Shooter

Regia:Antoine Fuqua
Roluri principale:Mark Wahlberg
Gen:Acțiune, Dramă, Thriller
Durata:123
Rating:A-III (R)
Producător:Di Bonaventura Pictures
Premiera în România:13.04.2007
Sit oficial:http://www.shootermovie.com/
Trailer:video
Imagini:din film
IMDB:info imdb

 

Reclame comerciale




 

Recenzie

"Lunetistul" este un satisfăcător thriller despre o conspirație cu nuanțe politice. Fostul trăgător de elită american Bob Lee Swagger (Mark Wahlberg) se trezește prins într-o înscenare care i-a fost pusă la cale de Col. Isaac Johnson (Danny Glover), care are nevoie de un țap ispășitor pentru un atentat de asasinare a președintelui, în urma căruia ajunge însă să fie ucis un Episcop etiopian. Oare cine a fost adevărata țintă, și de ce?

Swagger, rănit prin împușcare de către conspiratori, trebuie întâi să rămână în viață pentru a putea mai apoi să afle adevărul și să se reabiliteze. În timp ce el se ascunde, agentul FBI Nick Memphis (Michael Pena) continuă să adune dovezi și să obțină răspunsuri pe care superiorii lui fie le neagă fie le desconsideră. Swagger are un aliat în văduva (Kate Mara) vechiului său coleg de armată, și pune cap la cap elementele nu tocmai originalei dar credibilei conspirații. După cum spune el: "După ce am învățat cum să omor, Armata m-a învățat cum să nu mor" și, spre regretul lui profund, este constrâns să își pună ambele abilități în aplicare.

Există limbaj vulgar și necizelat, multă violență militară cu vărsare de sânge, o scenă cu soldați anonimi uciși cu napalm, două scene cu urmări ale unor torturi, și o femeie parțial dezbrăcată, dar fără nuditate. Biroul pentru Film al Conferinței Episcopilor Catolici Americani clasifică filmul cu A-III - adică pentru adulți. Asociația Americană pentru Filme îl clasifică cu R - adică acces restricționat.



sursa imaginilor:
http://www.shootermovie.com/


mai multe imagini din film



 

 

 

© 2003-2007 - ProFamilia.ro - sit recomandat de Conferinta Episcopilor Catolici din Romania
situl include materiale cu diverse drepturi de autor: va rugam să le respectati
navigarea pe acest sit presupune acordul cu conditiile de folosire