RECENZII 

Recenzii filme

Seducătorul fără chip (2007)
Perfect Stranger

Regia:James Foley
Roluri principale:Bruce Willis, Halle Berry
Gen:Dramă, Thriller
Durata:109
Rating:O (R)
Producător:Revolution Studios
Premiera în România:20.04.2007
Sit oficial:http://www.sonypictures.com/movies/perfe...
Trailer:video
Imagini:din film
IMDB:info imdb

 

Reclame comerciale




 

Recenzie

Încă o alegere greșită în cariera lui Halle Berry, al cărei talent dovedit în alte filme nu pare a se extinde și la capacitatea de a spune "nu" când trebuie. Ultimul ei film, "Seducătorul fără chip", este un thriller slab în care ea o interpretează pe Rowena Price, investigator la un ziar, care are un coleg pe nume Miles (Giovanni Ribisi), priceput la computere.

Ea se întâlnește cu o prietenă din tinerețe, Grace (Nicki Aycox), ce duce o viață aventuroasă. Aceasta îi povestește despre legătura amoroasă pe care a avut-o cu un important afacerist, Harrison Hill (Bruce Willis), care a părăsit-o. Când Grace este găsită moartă după câteva săptămâni, Rowena încearcă să se infiltreze în agenția de publicitate a lui Hill pentru a dovedi că el a ucis-o. Cu ajutorul lui Miles, ea îi întinde o cursă lui Hill într-o cameră de chat, cu texte provocatoare. Scenariul găunos (scris de Todd Kornarnicki) pune vulgaritate unde ar trebui să fie inteligență, iar înjurăturile abundă. Există și elemente sexuale fără justificare.

Filmul conține foarte mult limbaj vulgar și unele blasfemii, conținut sexual, imagini pornografice, abuzuri asupra unor copii, întâlniri violente inclusiv cu înjunghiere, scene de la morgă. Biroul pentru Film al Conferinței Episcopilor Catolici Americani clasifică filmul cu O - adică ofensator moral. Asociația Americană pentru Filme îl clasifică cu R - adică acces restricționat.



sursa imaginilor:
http://www.sonypictures.com/movies/perfectstranger/


mai multe imagini din film



 

 

 

© 2003-2007 - ProFamilia.ro - sit recomandat de Conferinta Episcopilor Catolici din Romania
situl include materiale cu diverse drepturi de autor: va rugam să le respectati
navigarea pe acest sit presupune acordul cu conditiile de folosire