RECENZII 

Recenzii filme

Premiantul lunii (2006)
Employee of the Month

Regia:Greg Coolidge
Roluri principale:Dane Cook, Jessica Simpson, Dax Shepard
Gen:Comedie
Durata:103
Rating:L (AP-13)
Producător:Lions Gate Films
Premiera în România:06.04.2007
Sit oficial:http://www.employeeofthemonthfilm.com/
Trailer:video
Imagini:din film
IMDB:info imdb

 

Reclame comerciale




 

Recenzie

"Premiantul lunii" este o comedie ușurică despre un leneș funcționar de la un depozit, Zack (comedianul Dane Cook), și un super-magazin unde încearcă să îl detroneze pe colegul Vince (Dax Shepard), care a cules premiul de cel mai bun angajat 17 luni la rând. Zack crede că dacă va câștiga acest premiu o va da gata pe noua casieriță, Amy (Jessica Simpson), declanșând astfel o competiție ce are ca miză iubirea ei.

De partea lui Zack sunt prietenii lui, Lon (Andy Dick), Iqbal (Brian George) și Russell (Harland Williams), pe când Vince este ajutat de lingușitorul Jorge (Efren Ramirez). Motivația inițială a lui Zack - de a o impresiona pe Amy, despre care zvonurile spun că s-ar fi culcat cu "premiantul lunii" de la fostul ei loc de muncă - este orice numai onorabilă, dar pe parcurs devine o iubire adevărată ce îl inspiră să își schimbe modul de viață și să lucreze serios. Cook este o prezență plăcută pe ecran, dar Simpson ar fi făcut bine să rămână la muzică. Regizorul Greg Coolidge ne oferă o comedie pe alocuri amuzantă, în care însă vulgaritatea subminează povestea de dragoste.

Filmul conține mult umor sexual și necizelat, poante rasiale, înjurături, blasfemii. Biroul pentru Film al Conferinței Episcopilor Catolici Americani clasifică filmul L - adică limitat, respectiv film problematic chiar și pentru adulți. Asociația Americană pentru Filme îl clasifică cu AP-13 - adică se recomandă acordul părinților, filmul fiind interzis pentru copiii sub 13 ani.



sursa imaginilor:
http://www.employeeofthemonthfilm.com/


mai multe imagini din film



 

 

 

© 2003-2007 - ProFamilia.ro - sit recomandat de Conferinta Episcopilor Catolici din Romania
situl include materiale cu diverse drepturi de autor: va rugam să le respectati
navigarea pe acest sit presupune acordul cu conditiile de folosire