RECENZII 

Recenzii filme

Demon pe două roți (2007)
Ghost Rider

Regia:Mark Steven Johnson
Roluri principale:Nicolas Cage, Eva Mendes
Gen:Acțiune, Thriller
Durata:114
Rating:A-III (AP-13)
Producător:Marvel Enterprises, Columbia Pictures
Premiera în România:23.02.2007
Sit oficial:http://www.sonypictures.net/movies/ghost...
Trailer:video
Imagini:din film
IMDB:info imdb

 

Reclame comerciale




 

Recenzie

"Demon pe două roți" este o aventură cu acțiune supranaturală bazată pe personajul de benzi desenate Johnny Blaze (Nicolas Cage), un îndrăzneț motociclist, care încheie un pact cu diavolul (Peter Fonda) și este blestemat să îi slujească drept "vânător de recompense". Pentru a scăpa de condamnare, trebuie să îl oprească pe renegatul înger căzut Blackheart (Wes Bentley) să dezlănțuie iadul pe pământ. Eva Mendes este iubita lui Blaze, Roxanne, iar Sam Elliot joacă rolul unui misterios îngrijitor de cimitire care devine îndrumătorul acestuia.

În ciuda unui scenariu slăbuț și a unei teologii care stârnește râsul, interpretarea lui Cage este presărată cu destul umor pentru a face povestea suficient de atractivă. Unii părinți ar putea considera prolematice elementele demonice, dar putem spune că este doar ceva mai mult decât o bandă desenată repovestind "Faust", și deși se pare că pe Blaze îl preocupă mai mult răzbunarea decât dreptatea, în cele din urmă iubirea este arătată a fi mai puternică decât răul, cu tema repetată a răscumpărării și a celei de-a doua șanse.

Filmul conține violență stilizată, unele imagini de groază, gesturi vulgare, limbat necizelat și vulgar. Biroul pentru Film al Conferinței Episcopilor Catolici Americani clasifică filmul cu A-III - adică pentru adulți. Asociația Americană pentru Filme îl clasifică cu AP-13 - adică se recomandă acordul părinților, fiind interzis celor sub 13 ani.



sursa imaginilor:
http://www.sonypictures.net/movies/ghostrider/


mai multe imagini din film



 

 

 

© 2003-2007 - ProFamilia.ro - sit recomandat de Conferinta Episcopilor Catolici din Romania
situl include materiale cu diverse drepturi de autor: va rugam să le respectati
navigarea pe acest sit presupune acordul cu conditiile de folosire