RECENZII 

Recenzii filme

Așii din mânecă (2007)
Smokin' Aces

Regia:Joe Carnahan
Roluri principale:Ben Affleck, Andy Garcia, Jason Bateman
Gen:Acțiune, Comedie, Crimă, Dramă
Durata:108
Rating:O (R)
Producător:Working Title Films
Premiera în România:02.03.2007
Sit oficial:http://www.smokinaces.net/
Trailer:video
Imagini:din film
IMDB:info imdb

 

Reclame comerciale




 

Recenzie

La un moment dat în filmul regizorului și scenaristului Joe Carnahan, "Așii din mânecă", un asasin după ce tocmai a rănit mortal un membru al unei echipe de pază, îi spune omului pe moarte să închidă ochii și să se gândească la ceva frumos. Dacă mergeți la acest film urmați acest sfat.

Film de acțiune, dramă dar și comedie neagră, sângeroasa poveste se învârte în jurul lui Buddy "Aces" Israel (Jeremy Piven), magician la Las Vegas, care a ajuns martor cheie împotriva unor personaje suspuse dar implicate în afaceri necurate. Spre el pornesc în Lake Tahoe doi agenți FBI (interpretați de Ryan Reynolds și Ray Liotta). Dar pe capul lui Aces se pune un milion de dolari, ceea ce stârnește un val de criminali care sunt gata să îl elimine înainte să depună mărturie, contra frumoasei recompense. Între criminali se află un cuplu (Alicia Keys și Taraji Henson), un specialist în tortură (Nestor Carbonell), un criminal cameleonic (Tommy Flanagan) și un trio de neo-naziști (Kevin Durand, Maury Sterling și Chris Pine). Mai există și un trio de vânători de oameni format din Ben Affleck, Peter Berg și Martin Henderson.

Cu secvențe inspirate din clasicii genului, de la Sam Peckinpah la Quentin Tarantino și John Woo, filmul se asemănă cu jocurile video ca violență. Foarte deranjant este modul în care sunt prezentate crimele, mult diferit de tonul abordat de Carnahan în filmul său de debut, "Narc". Probabil pentru generațiile crescute cu jocuri precum "Grand Theft Auto", acest film sângeros va fi devorat cu plăcere lângă niște popcorn.

Filmul conține violență excesivă, sânge, tortură, nuditate parțială, droguri, lesbiene, limbaj vulgar, blasfemii. Biroul pentru Film al Conferinței Episcopilor Catolici Americani clasifică filmul cu O - adică ofensator moral. Asociația Americană pentru Filme îl clasifică cu R - adică acces restricționat.



sursa imaginilor:
http://www.smokinaces.net/


mai multe imagini din film



 

 

 

© 2003-2007 - ProFamilia.ro - sit recomandat de Conferinta Episcopilor Catolici din Romania
situl include materiale cu diverse drepturi de autor: va rugam să le respectati
navigarea pe acest sit presupune acordul cu conditiile de folosire