RECENZII 

Recenzii filme

Nume de cod: Agentu' de serviciu (2007)
Code Name: The Cleaner

Regia:Les Mayfield
Roluri principale:Lucy Liu, Mark Dacascos, Cedric the Entertainer
Gen:Acțiune, Comedie, Crimă
Durata:91
Rating:A-III (AP-13)
Producător:Rat Entertainment
Premiera în România:26.01.2007
Sit oficial:http://www.thecleanermovie.com/
Trailer:video
Imagini:din film
IMDB:info imdb

 

Reclame comerciale




 

Recenzie

"Nume de cod: Agentu' de serviciu" este o comedie pe care o veți uita rapid despre un om de serviciu, Jake (Cedric the Entertainer), ce se trezește într-o cameră de hotel cu memoria pierdută și cu un cadavru și o servietă plină cu bani lângă el.

Crezând că este un agent secret și nu un om de serviciu, Jake, încurajat de "amintiri" fragmentate despre el conducând o operațiune a la Rambo, caută să își descopere identitatea ajutat de chelnerița prietenă, Gina (Lucy Liu). Este urmărit de o vampă, Diane (Nicollette Sheridan), care afirmă că îi este soție și lucrează pentru o companie high-tech, condusă de Shaw (Mark Dacascos), care crede că Jack are dovada activităților lui criminale. Cedric oferă doar pe alocuri comedie adevărată, iar regia lui Les Mayfield nu este doar seacă ci și murdară pe alocuri - cu siguranță i-ar fi prins bine un om de serviciu.

Filmul conține umor crud și sexual, limbaj vulgar repetat. Biroul pentru Film al Conferinței Episcopilor Catolici Americani clasifică filmul cu A-III - adică pentru adulți. Asociația Americană pentru Filme îl clasifică cu AP-13 - adică se recomandă acordul părinților, fiind interzis celor sub 13 ani.



sursa imaginilor:
http://www.thecleanermovie.com/


mai multe imagini din film



 

 

 

© 2003-2007 - ProFamilia.ro - sit recomandat de Conferinta Episcopilor Catolici din Romania
situl include materiale cu diverse drepturi de autor: va rugam să le respectati
navigarea pe acest sit presupune acordul cu conditiile de folosire