RECENZII 

Recenzii filme

O noapte la muzeu (2007)
Night at the Museum

Regia:Shawn Levy
Roluri principale:Robin Williams, Ben Stiller
Gen:Acțiune, Comedie, Familie
Durata:105
Rating:A-I (AP)
Producător:20th Century Fox
Premiera în România:19.01.2007
Sit oficial:http://www.nightatthemuseum.com/
Trailer:video
Imagini:din film
IMDB:info imdb

 

Reclame comerciale
 

Recenzie

"O noapte la muzeu" este o ușoară dar atractivă comedie-fantezie despre Larry Daley (Ben Stiller), un visător cu capul în nori și un veșnic învins, care acceptă o slujbă de paznic de noapte la Muzeul de Istorie Naturală din New York, pentru a descoperi spre uimirea lui că oasele de dinozaur, animalele împăiate, mumiile și personajele din diorame prind toate viață după ora închiderii.

Statuia lui Theodore Roosevelt (Robin Williams), un cowboy (Owen Wilson), un soldat roman (Steve Coogan), o indiancă (Mizuo Peck) și alte personaje se alătură pahidermelor, leilor și unei maimuțe răutăcioase numită Dexter în a-l conduce pe Larry într-o aventură amețitoare, în care efectele sunt destul de înspăimântătoare. Larry trebuie să păstreze ordinea, deoarece președintele muzeului, dr. McPhee (Ricky Gervais), va observa dacă ceva nu este în regulă.

Inițial, Larry este copleșit de anarhia activităților nocturne ale creaturilor, dar în final reușește să refacă ordinea și să redobândească respectul fiului său, Nick (Jake Cherry), precum și să câștige aprecierea frumoasei Rebecca (Carla Gugino), ghid al muzeului, cu care se împrietenește. Dick Van Dyke, Mickey Rooney și Bill Cobbs, ca paznici de zi, și mama lui Stiller, Anne Meara, ca și consilier, contribuie la umorul acestei atractive povești pentru familie. Filmul ne transmite mesajul standard, dar întotdeauna valoros, despre importanța la a-ți dovedi valoarea în situații dificile.

Filmul conține scene cu violență. Biroul pentru Film al Conferinței Episcopilor Catolici Americani clasifică filmul cu A-I - adică audiență generală. Asociația Americană pentru Filme îl clasifică cu AP - adică se recomandă acordul părinților.sursa imaginilor:
http://www.nightatthemuseum.com/


mai multe imagini din film 

 

 

© 2003-2007 - ProFamilia.ro - sit recomandat de Conferinta Episcopilor Catolici din Romania
situl include materiale cu diverse drepturi de autor: va rugam să le respectati
navigarea pe acest sit presupune acordul cu conditiile de folosire