RECENZII 

Recenzii filme

În slujba vieții (2006)
The Guardian

Regia:Andrew Davis
Roluri principale:Ashton Kutcher, Kevin Costner
Gen:Acțiune, Aventuri, Dramă
Durata:136
Rating:A-III (AP-13)
Producător:Touchstone Pictures
Premiera în România:08.12.2006
Sit oficial:
Trailer:video
Imagini:din film
IMDB:info imdb

 

Reclame comerciale




 

Recenzie

Ultima oară când Kevin Costner s-a udat într-un film de acțiune a fost în 1995, în "Lumea apelor". Revine pe ape în mult mai reușitul film "În slujba vieții", o dramă lungă, plăcută, o combinație între "Top Gun", "Ofițer și gentleman" și "Furtună perfectă".

Costner îl interpretează pe Ben Randall, un veteran din Paza de Coastă, care, după ce și-a pierdut un coleg într-o misiune, acceptă temporar să lucreze ca profesor la Academia Pazei de Coastă, unde se ciocnește de recrutul Jake Fisher (Ashton Kutcher). Într-unul dintre exerciții, Randall îi pune pe cadeți să stea o oră în apă. Fricțiunile dintre cei doi conduc în final la prietenie, descoperind că au în comun luptele cu demonii personali. Dat fiind că în centul filmului se află relația dintre Costner și Kutcher, relația sexuală a acestuia din urmă cu o profesoară (Melissa Sagemiller) ar fi putut lipsi fără a afecta acțiunea. Uneori filmul seamănă cu o reclamă pentru Paza de Coastă, dar per ansamblu se menține pe linia de plutire prin jocul actorilor principali și prin tema admirabilă a sacrificiului pentru a salva viețile altora.

Filmul conține scene intense de pericol, întâlniri sexuale, bătaie într-un bar, expresii necizelate și o blasfemie. Biroul pentru Film al Conferinței Episcopilor Catolici Americani clasifică filmul cu A-III - adică pentru adulți. Asociația Americană pentru Filme îl clasifică cu AP-13 - adică se recomandă acordul părinților, fiind interzis celor sub 13 ani.



sursa imaginilor:
null


mai multe imagini din film



 

 

 

© 2003-2007 - ProFamilia.ro - sit recomandat de Conferinta Episcopilor Catolici din Romania
situl include materiale cu diverse drepturi de autor: va rugam să le respectati
navigarea pe acest sit presupune acordul cu conditiile de folosire