RECENZII 

Recenzii filme

Puzzle mortal 3 (2006)
SAW III

Regia:Darren Lynn Bousman
Roluri principale:Tobin Bell, Shawnee Smith
Gen:Horror, Thriller
Durata:
Rating:O (R)
Producător:Twisted Pictures
Premiera în România:27.10.2006
Sit oficial:
Imagini:din film
IMDB:info imdb

 

Reclame comerciale




 

Recenzie

Seria oribilă "Puzzle mortal" a ajuns la numărul trei, care nu este un număr cu noroc. Mintea criminală a lui Jigsaw (Tobin Bell) - acum aflat pe patul de moarte și ajutat de atrăgătoarea Amanda (Shawnee Smith) - este din nou pusă pe răutăți, născocind jocuri perverse pentru ultimii săi pioni: Jeff, un tată răzbunător (Angus Macfadyen) ce este îndurerat de moartea fiului său, și Lynn, medic (Bahar Soomekh), pe care Amanda a răpit-o pentru a-l ține în viață pe Jigsaw.

Insuflând din plin durere fizică și psihologică, intenția lui Jigsaw este să își învețe victimele să aprecieze viața (pe bune? Incredibil!). Filmul are actori noi, dar aceeași acțiune groaznică, regizorul Darren Lynn Bousman inventând alte metode de a șoca audiența, desensibilizată de atâta brutalitate.

Filmul conține violență gratuită, în exces, scene de tortură, auto-mutilare, nuditate frontală și multe expresii vulgare. Biroul pentru Film al Conferinței Episcopilor Catolici Americani clasifică filmul cu O - adică ofensator moral. Asociația Americană pentru Filme îl clasifică cu R - adică acces restricționat.



sursa imaginilor:
null


mai multe imagini din film



 

 

 

© 2003-2007 - ProFamilia.ro - sit recomandat de Conferinta Episcopilor Catolici din Romania
situl include materiale cu diverse drepturi de autor: va rugam să le respectati
navigarea pe acest sit presupune acordul cu conditiile de folosire