RECENZII 

Recenzii filme

Silent Hill (2006)
Silent Hill

Regia:Christophe Gans
Roluri principale:Radha Mitchell, Sean Bean
Gen:Horror, Thriller
Durata:127
Rating:O (R)
Producător:Silent Hill DCP Inc.
Premiera în România:22.09.2006
Sit oficial:http://www.sonypictures.com/movies/silen...
Trailer:video
Imagini:din film
IMDB:info imdb

 

Reclame comerciale




 

Recenzie

Bazat pe un joc video, unul dintre cele mai înspăimântătoare, "Silhen Hill", filmul regizorului Christophe Gans este unul sumbru și supranatural, despre o mamă (Radha Mitchell) care își caută cu disperare fetița dispărută (Jodelle Ferland).

Rose este mama lui Sharon, fetița care umblă noaptea prin somn rostind numele unui oraș. Hotărâtă să afle ce este cu acel oraș, mama pornește cu fiica, dar la intrarea în orașul fantomă - mistuit de un incendiu cu 30 de ani înainte - Sharon dispare. Forțe demonice și trecutul negru al orașului se opun lui Rose, dar poate oare ceva să învingă iubirea de mamă?

Plin cu motive religioase, călătoria prin iad regizată de Gans abundă în viziuni de coșmar demne de Dante. Dar explorarea temelor credinței, fanatismului și a iubirii de mamă, ce intrigă și fac captivant începutul filmului, se degradează cu trecerea timpului, lăsând locul confuziei, sângelui și violenței. Sfârșitul reprezintă apogeul... confuziei, spectatorul rămânând într-o ceață precum cea din orașul Silent Hill.

Filmul conține imagini sângeroase, inclusiv o scenă cu o femeie arzând de vie, sfâșieri de trupuri, nuditate parțială, limbaj necizelat și blasfemii. Biroul pentru Film al Conferinței Episcopilor Catolici Americani clasifică filmul cu O - adică ofensator moral. Asociația Americană pentru Filme îl clasifică cu R - adică acces restricționat.



sursa imaginilor:
http://www.sonypictures.com/movies/silenthill/


mai multe imagini din film



 

 

 

© 2003-2007 - ProFamilia.ro - sit recomandat de Conferinta Episcopilor Catolici din Romania
situl include materiale cu diverse drepturi de autor: va rugam să le respectati
navigarea pe acest sit presupune acordul cu conditiile de folosire