RECENZII 

Recenzii filme

Garfield 2 (2006)
Garfield's A Tail of Two Kitties (Garfield 2)

Regia:Tim Hill
Roluri principale:Jennifer Love Hewitt, Bill Murray, Breckin Meyer
Gen:Aventuri, Comedie
Durata:78
Rating:A-I (AP)
Producător:20th Century Fox
Premiera în România:01.09.2006
Sit oficial:http://www.foxinternational.com/garfield...
Imagini:din film
IMDB:info imdb

 

Reclame comerciale




 

Recenzie

"Garfield 2" este o nouă abordare a clasicii povești a lui Dickens despre prințul și cerșetorul care semănau ca două picături de apă. Producția duce contrastul dintre personaje mai departe, fiind fără aspecte reprobabile, dar în același timp neinspirat; bine realizat la capitolul vizual, dar foarte anemic din punct de vedere narativ.

Garfield (voce Bill Murray) este același gras și portocaliu pisoi pe care l-am cunoscut în 2004, dacă nu l-am știut din benzile de desene animate ale lui Jim Davis. De data aceasta Garfield, și prietenul lui Odie, călătoresc în Anglia, strecurându-se în bagajele stăpânului lor, Jon (din nou Breckin Meyer), care trece oceanul pentru a o cere în căsătorie pe prietena sa veterinară, Liz (din nou Jennifer Love Hewitt). Doar că odată sosit pe tărâm britanic, Garfield ajunge din greșeală să fie confundat cu un răsfățat pisoi regal, ce arată exact ca el: Prince (voce Tim Curry). Prince tocmai a moștenit un castel, ceea ce a atras asupra lui ura nepotului celei care l-a împroprietărit, Lordul Dargis (Billy Connolly).

Regizat de Tim Hill, această continuare este parcă puțin mai inteligentă decât prima, cei doi actori "umani" (Meyer și Hewitt) apărând mai puțin pe ecran. Aceasta lasă mai mult spațiu pentru animație. În timp ce fundalul de prinț și cerșetor al filmului oferă ceva mai multă narațiune, la temelia filmului rămân gagurile cu pisoii și câinii. Copiii vor găsi amuzante multe faze, dar părinții însoțitori - deși filmul durează doar 75 de minute - vor fi tentați să tragă un pui de somn.

Filmul conține unele poante mai necizelate. Biroul pentru Film al Conferinței Episcopilor Catolici Americani clasifică filmul cu A-I - adică audiență generală. Asociația Americană pentru Filme îl clasifică cu AP - adică se recomandă acordul părinților.



sursa imaginilor:
http://www.foxinternational.com/garfield2/


mai multe imagini din film



 

 

 

© 2003-2007 - ProFamilia.ro - sit recomandat de Conferinta Episcopilor Catolici din Romania
situl include materiale cu diverse drepturi de autor: va rugam să le respectati
navigarea pe acest sit presupune acordul cu conditiile de folosire