RECENZII 

Recenzii filme

Excursie cu surprize (2006)
RV

Regia:Barry Sonnenfeld
Roluri principale:Robin Williams, Cheryl Hines, Jeff Daniels
Gen:Aventuri, Comedie, Familie
Durata:98
Rating:A-II (AP)
Producător:Red Wagon Productions
Premiera în România:23.06.2006
Sit oficial:http://www.sonypictures.com/movies/rv/
Imagini:din film
IMDB:info imdb
descarcati screensaver
Spuneți părerea:despre film pe forumul catolic  NOU!!!

 

Reclame comerciale




 

Recenzie

Doi copii prost dispuși, o casă pe roți care nu prea merge și mile întregi de autostradă par a forma o coaliție împotriva lui Robin Williams în filmul pe alocuri amuzant "Excursie cu surprize", regizat de Barry Sonnenfeld. Williams joacă în rolul lui Bob Munro, un tată de familie și un om de afaceri, presat de șeful său să anuleze planurile de vacanță pentru a participa la o întâlnire în Colorado.

Dar cum să strice familiei bucuria de a merge în Hawaii? Bob nu are curajul să spună adevărul nici soției lui, Jamie (Cheryl Hines), și nici copiilor: fata de 15 ani Cassie (Joanna "JoJo" Levesque) și băiatul de 12 ani Carl (Josh Hutcherson). Îi vine atunci ideea să propună familiei în locul excursiei în Hawaii o alta, de la Los Angeles la Colorado, într-o mașină de excursii (recreational vehicle - RV, de unde și numele filmului în original), promițând că vor petrece de minune. Evident, schimbarea de plan este primită negativ în unanimitate.

Comicul filmului vine din dezastrele care îl lovesc pe Bob sistematic pe drum. Nebunia crește după ce familia lui Bob se împrietenește cu niște împătimiți ai excursiilor cu mașina, "clanul" condus de Jeff Daniels și Kristin Chenoweth. Williams deși nu excelează, are ocazia să fie comic. Hines reușește și ea să fie amuzantă. Daniels și Chenoweth au de asemenea prestații bune, dar per ansamblu jocul actoricesc al tuturor nu reușește să dea strălucire filmului. Umorul este destul de curat, și de pueril. În plus, filmul transmite un mesaj pozitiv despre familie, despre legăturile dintre membrii ei, opus mesajului societății care celebrează spargerea familiei în bucățele.

Filmul conține unele glume mai nesărate, apropouri sexuale și câteva expresii necizelate. Biroul pentru Film al Conferinței Episcopilor Catolici Americani clasifică filmul cu A-II - adică pentru adulți și adolescenți. Asociația Americană pentru Filme îl clasifică cu AP - adică se recomandă acordul părinților.



sursa imaginilor:
http://www.sonypictures.com/movies/rv/


mai multe imagini din film



 

 

 

© 2003-2007 - ProFamilia.ro - sit recomandat de Conferinta Episcopilor Catolici din Romania
situl include materiale cu diverse drepturi de autor: va rugam să le respectati
navigarea pe acest sit presupune acordul cu conditiile de folosire