RECENZII 

Recenzii filme

Slevin: Nevinovat cu ghinion (2006)
Lucky Number Slevin

Regia:Paul McGuigan
Roluri principale:Josh Hartnett, Morgan Freeman, Ben Kingsley
Gen:Dramă, Thriller
Durata:109
Rating:O (R)
Producător:Ascendant Pictures
Premiera în România:16.06.2006
Sit oficial:http://www.slevin-movie.com/
Imagini:din film
IMDB:info imdb

 

Reclame comerciale




 

Recenzie

"Slevin: Nevinovat cu ghinion" este un stilat dar violent thriller despre un tânăr pe nume Slevin (Josh Hartnett) care este confundat cu un anume "Nick Foster", în al cărui apartament locuiește.

Înainte ca flirtul cu Lindsey (Lucy Liu), frumoasa vecină, să se transforme în ceva serios, Slevin se trezește prins între doi capi ai crimei, dar care cândva au fost parteneri: Șeful (Morgan Freeman) și Rabinul (Ben Kingsley) - fiecare pretinzând că Slevin îi datorează mii de dolari. Cei doi dușmani se amenință reciproc de la înălțimea zgârie-norilor lor din New York. Șeful îl angajează pe Slevin să îl ucidă pe iubitul fiu al Rabinului - un homosexual - după ce Rabinul este presupus a fi vinovat de moartea fiului Șefului. Și Rabinul vrea să scape de Șef. Multe mutilări și afaceri încurcate.

Dintre aspectele de apreciat ale filmului primul ar fi jocul actorilor, inclusiv al lui Bruce Willis în rolul asasinului Mr. Goodkat (angajat pentru "toate treburile pe care nimeni altcineva nu le-ar face"), angajat de Șef, și al lui Stanley Tucci în rolul detectivului pe urmele lui Slevin. Filmul conține unele secvențe pline de suspans și câteva întorsături inteligente și surprinzătoare. Dar filmul regizorului Paul McGuigan și al scenaristului Jason Smilovic nu aduce în final ceva surprinzător. Ceea ce îi scade cel mai mult din valoare este penetrantul motiv al răzbunării.

Filmul conține numerose scene violente și sângeroase (dar scurte), blasfemii și limbaj vulgar, întâlniri sexuale cu nuditate, și prezintă activități ilegale. Biroul pentru Film al Conferinței Episcopilor Catolici Americani clasifică filmul cu O - adică ofensator moral. Asociația Americană pentru Filme îl clasifică cu R - adică acces restricționat.



sursa imaginilor:
http://www.slevin-movie.com/


mai multe imagini din film



 

 

 

© 2003-2007 - ProFamilia.ro - sit recomandat de Conferinta Episcopilor Catolici din Romania
situl include materiale cu diverse drepturi de autor: va rugam să le respectati
navigarea pe acest sit presupune acordul cu conditiile de folosire