RECENZII 

Recenzii filme

Instinct primar 2 (2006)
Basic Instinct 2

Regia:Michael Caton-Jones
Roluri principale:Sharon Stone, David Morrissey
Gen:Thriller
Durata:116
Rating:O (R)
Producător:C-2 Pictures
Premiera în România:31.03.2006
Sit oficial:http://www.sonypictures.com/movies/basic...
Imagini:din film
IMDB:info imdb

 

Reclame comerciale
 

Recenzie

Afișul la "Instinct primar 2" spune că "orice este interesant începe din minte". Din păcate nimic interesant nu se întâmplă în acest film care, în ciuda la ce scrie pe afiș, nu are nimic de-a face cu mintea. Filmul este continuarea thriller-ului erotic din 1992, reîntâlnindu-ne cu vampa scriitoare Catherine Tramell (Sharon Stone), acum în Londra.

Ea este implicată în uciderea unei vedete de fotbal, trebuind să fie evaluată de psihiatrul criminolog Andrew Glass (David Morrissey, ce arată și sună ca Liam Neeson). Evident, Andrew intră într-un tărâm al seducției, decepției și crimei. Cu femeia fatală protagonistă și cu stilul mohorât, filmul regizorului Michael Caton-Jones s-ar vrea un film noir, dar nu există prestații notabile iar scenariul searbăd se vrea să treacă neobservat prin inserarea de scene senzuale. Nu există suspans, nu există urme de inteligență. "Marele somn" ar fi fost un titlu mai bun.

Filmul conține câteva întâlniri sexuale cu nuditate parțială și totală, orgie, limbaj sexual explicit și referiri la droguri. Biroul pentru Film al Conferinței Episcopilor Catolici Americani clasifică filmul cu O - adică ofensator moral. Asociația Americană pentru Filme îl clasifică cu R - adică acces restricționat.sursa imaginilor:
http://www.sonypictures.com/movies/basicinstinct2/


mai multe imagini din film 

 

 

© 2003-2007 - ProFamilia.ro - sit recomandat de Conferinta Episcopilor Catolici din Romania
situl include materiale cu diverse drepturi de autor: va rugam să le respectati
navigarea pe acest sit presupune acordul cu conditiile de folosire