RECENZII 

Recenzii filme

Aeon Flux (2005)
Aeon Flux

Regia:Karyn Kusama
Roluri principale:Charlize Theron
Gen:Acțiune, Aventuri, Dramă, SF
Durata:93
Rating:L (AP-13)
Producător:MTV Productions, Paramount Pictures
Premiera în România:03.03.2006
Sit oficial:http://www.aeonflux.com/
Imagini:din film
IMDB:info imdb

 

Reclame comerciale




 

Recenzie

Cu siguranță dacă Charlize Theron ar mai fi să câștige un Oscar, nu ar fi pentru "Aeon Flux", un elegant dar slăbuț film științifico-fantastic inspirat după o populată serie de desene animate scurte difuzate de MTV. Filmul se desfășoară într-un viitor îndepărtat (mai exact 2415, deci peste aproximativ 400 de ani), în care supraviețuiește un rest de omenire scăpat de o plagă, ca o societate fabricat "perfectă", într-un oraș stat pe nume Bregna, protejat de un zid înalt.

Theron (într-un costum de pisică) îi dă viață lui Aeon Flux, o ucigașă ce are un grup subteran de rezistență decis să dărâme guvernul totalitar. Aeon Flux primește misiunea să îl ucidă pe conducătorul utopiei, Trevor Goodchild (Marton Csokas). Ea simte că el deține cheia misterioaselor dispariții ale cetățenilor, precum și al întunecatului ei trecut. Regizat de Karyn Kusama, acrobațiile și stilul vizual gen Matrix nu pot să ascundă lipsa unui nucleu emoțional la acest film, și nici incoerența scenariului. Mai mult decât film, pare un video-joc.

Filmul conține multă violență stilizată, scene cu sânge și o întâlnire sexuală. Biroul pentru Film al Conferinței Episcopilor Catolici Americani clasifică filmul L - adică limitat, respectiv film problematic chiar și pentru adulți. Asociația Americană pentru Filme îl clasifică cu AP-13 - adică se recomandă acordul părinților, filmul fiind interzis pentru copiii sub 13 ani.



sursa imaginilor:
http://www.aeonflux.com/


mai multe imagini din film



 

 

 

© 2003-2007 - ProFamilia.ro - sit recomandat de Conferinta Episcopilor Catolici din Romania
situl include materiale cu diverse drepturi de autor: va rugam să le respectati
navigarea pe acest sit presupune acordul cu conditiile de folosire