RECENZII 

Recenzii filme

Săritura (2004)
Somersault

Regia:Cate Shortland
Roluri principale:Sam Worthington, Abbie Cornish
Gen:Dramă
Durata:106
Rating:
Producător:Showtime Australia
Premiera în România:20.01.2006
Sit oficial:http://www.redcarpetfilms.com.au/somersa...
Imagini:din film
IMDB:info imdb

 

Reclame comerciale
 

Recenzie

Te arunci în aer într-o săritură acrobatică. Ajungi într-un loc nou, să zicem așa. Și dacă îți ochii deschiși, de acolo vei vedea lucrurile dintr-un unghi diferit; lumea va fi cu capul în jos. Apoi aterizezi cu încredere pe picioarele tale. Debutul regizoral al australienei Cate Shortland are în centru o tânără din Canberra, care se hotărăște să plece de acasă, în special datorită mamei ei, care a prins-o sărutându-i prietenul. Filmul vorbește despre saltul ei emoțional și maturizator.

Tot ce nu este nou în acest film este bine realizat, iar Abbie Cornish o întruchipează excelent pe Heidi. Când ajunge în Jindabyne, ea speră într-un loc de muncă - dar nu îl obține. Nu reușește să se descurce prea bine, în special la capitolul sex. Există unele speranțe puse în relația (ea o vede ca iubire, dar el nu s-a gândit niciodată la ea ca iubire) cu un tânăr fermier (Sam Worthington). Ea se împrietenește cu patroana unui motel (Lynette Curran) și descoperă că o familie începe să fie interesată de ea. Dar cu lipsa ei de experiență și cu bagajul emoțional pe care îl duce după ea, distruge aproape totul împrejur. Saltul acrobatic riscă cumva să fie o dură căzătură pe față.

Căldura altora este ceea ce o salvează, și conștientizarea faptului că este nevoie de iertare - pe sine și pe ceilalți.sursa imaginilor:
http://www.redcarpetfilms.com.au/somersault/


mai multe imagini din film 

 

 

© 2003-2007 - ProFamilia.ro - sit recomandat de Conferinta Episcopilor Catolici din Romania
situl include materiale cu diverse drepturi de autor: va rugam să le respectati
navigarea pe acest sit presupune acordul cu conditiile de folosire