RECENZII 

Recenzii filme

Doom (2005)
Doom

Regia:Andrzej Bartkowiak
Roluri principale:Dwayne "The Rock" Johnson, Karl Urban, Rosamund Pike
Gen:Acțiune, Horror, SF
Durata:100
Rating:O (R)
Producător:Universal Studios
Premiera în România:11.11.2005
Sit oficial:http://www.doommovie.com/
Imagini:din film
IMDB:info imdb

 

Reclame comerciale




 

Recenzie

"Doom" (Universal) este un film de aventură științifico-fantastic cu violență neîntreruptă, a cărui acțiune este plasată în viitor, fiind vorba despre o echipă de pușcași marini (condusă de Dwayne "The Rock" Johnson), trimisă în misiune pe o îndepărtată stație de cercetare științifică de pe Marte, care este împânzită de dezgustătoare creaturi mutante eliberate din greșeală din laboratorul de experimentări genetice al stației.

Bazat pe popularul joc video cu același nume, filmul regizorului Andrzej Bartkowiak aspiră la claustrofobicul suspans din "Alien", dar este doar ceva mai mult decât o adunătură de mutanți fără rațiune strânși laolaltă de o intrigă absurdă, care se prăbușește total în timpul apogeului carnagiului din film.

Filmul conține violență și vărsare de sânge excesive, incluzând dezmembrări și decapitări, mult limbaj vulgar și necizelat. Biroul pentru Film al Conferinței Episcopilor Catolici Americani clasifică filmul cu O - adică ofensator moral. Asociația Americană pentru Filme îl clasifică cu R - adică acces restricționat.



sursa imaginilor:
http://www.doommovie.com/


mai multe imagini din film



 

 

 

© 2003-2007 - ProFamilia.ro - sit recomandat de Conferinta Episcopilor Catolici din Romania
situl include materiale cu diverse drepturi de autor: va rugam să le respectati
navigarea pe acest sit presupune acordul cu conditiile de folosire