RECENZII 

Recenzii filme

Hitch - Consilier în amor (2005)
Hitch / Last First Kiss

Regia:Andy Tennant
Roluri principale:Will Smith, Eva Mendes
Gen:Comedie, Romantic
Durata:115
Rating:A-III (AP-13)
Producător:Columbia Pictures
Premiera în România:25.03.2005
Sit oficial:http://www.sonypictures.com/movies/hitch...
Imagini:din film
IMDB:info imdb

 

Reclame comerciale




 

Recenzie

Este îmbucurător să întâlnești câte o poveste frumoasă de iubire cum nu prea se mai fac astăzi. Într-adevăr, "Hitch - Consilier în amor" ("Hitch") (Columbia) este o amuzantă comedie de modă veche de un foarte de succes "consilier în amor", Alex Hitchens (Will Smith), care îi ajută pe bărbații timizi să le facă curte femeilor de care ei nu au curajul să se apropie. Aflăm că după ce prima lui poveste de iubire a eșuat, s-a hotărât să afle totul despre femei pentru ca să nu mai fie rănit din nou.

Vedem la început câteva dintre reușitele lui Hitch, în fiecare caz îndrumările lui inteligente ajutându-i pe clienții săi să le cucerească pe femeile visurilor lor. Vedem de asemenea că are anumite principii, atunci când refuză să îl ajute pe dezgustătorul Vance (Jeffrey Donovan), un "porc misogin". Hitch îi ajută doar pe bărbații care țin cu adevărat la femeile pe care vor să le cucerească. În prezent el îl ajută pe rotofeiul Albert (Kevin James), contabil, să o cucerească pe frumoasa Allegra Cole (Amber Valletta), una dintre cele mai bogate femei din New York.

La o petrecere, Hitch o întâlnește pe jurnalista Sara Melas (Eva Mendes), ce lucrează la un revistă de scandal, și își folosește câteva din propriile lui tehnici pentru a face cunoștință cu ea. Sara este atât de implicată în cariera sa și viața ei este atât de goală încât editorul ei (Adam Arkin) ajunge să îi spună: "Există mai mult în viață decât a-i privi pe alții cum o trăiesc". Sara urmărește acum chiar viața Allegrei, rezultând de aici o serie de complicații. Ea va încerca la un moment dat să descopere identitatea "consilierului în amor" care i-a ajutat pe Allegra și Albert să fie împreună, fără să își imagineze despre cine este vorba.

Hitch și Sara își dau întâlnire, și deși se întâmplă lucruri dezastruoase, este clar că se plac unul pe altul. În relația lor, Hitch este un gentleman desăvârșit. Când ajunge în apartamentul Sarei după un atac grav de alergie, el doarme pe canapea, în timp ce ea are grijă de el cu multă atenție. Când Sara se trezește dimineața și, văzând că el a plecat, își închipuie ce e mai rău, se dovedește că Hitch doar a ieșit să cumpere micul dejun, în semn de mulțumire.

Filmul lui Andy Tennant este în mod plăcut lipsit de situații sexuale explicite, și are un bun ton moral. Smith reușește să se adapteze încântător la o comedie ușoară, și face ca filmul să fie remarcabil. El și ceilalți actori principali fac niște roluri într-adevăr atrăgătoare. Deși Mendes ar putea pierde din simpatia publicului atunci când devine nedreaptă cu Hitch, ea se dovedește a fi o bună pereche pentru Smith. Prin rolul său, Kevin James arată că puțină greutate în plus nu trebuie să fie un impediment pentru iubirea adevărată. Cea pe care o iubește este mai înaltă, mai slabă și mai bogată, dar ea are nevoie de iubire, nu de bani.

Filmul conține pe alocuri limbaj vulgar și necizelat, o situație scurtă cu implicații sexuale, și elemente tematice adulte. Biroul pentru Film al Conferinței Episcopilor Catolici Americani clasifică filmul cu A-III - adică pentru adulți. Asociația Americană pentru Filme îl clasifică cu AP-13 - adică se recomandă acordul părinților, fiind interzis celor sub 13 ani.



sursa imaginilor:
http://www.sonypictures.com/movies/hitch/


mai multe imagini din film



 

 

 

© 2003-2007 - ProFamilia.ro - sit recomandat de Conferinta Episcopilor Catolici din Romania
situl include materiale cu diverse drepturi de autor: va rugam să le respectati
navigarea pe acest sit presupune acordul cu conditiile de folosire