RECENZII 

Recenzii filme

Lupul, Scufița și enigma (2006)
Hoodwinked

Regia:Cory Edwards, Todd Edwards, Tony Leech
Roluri principale:Anne Hathaway, Glenn Close, James Belushi, Xzibit
Gen:Animație, Comedie, Familie
Durata:80
Rating:A-II (AP)
Producător:Kanbar Entertainment
Premiera în România:02.06.2006
Sit oficial:http://www.hoodwinkedthemovie.com/
Imagini:din film
IMDB:info imdb
Spuneți părerea:despre film pe forumul catolic  NOU!!!

 

Reclame comerciale




 

Recenzie

Titlul în engleză al filmului, "Hoodwinked", spune totul: cine crede că va vedea o comedie amuzantă, generată pe computer, gen "Shrek" sau "Incredibilii", se va simți tras pe sfoară la finalul filmului. Filmul împrumută ideea și o parte din titlu din filmul din 1955 "Red Riding Hoodwinked", regizorul Cory Edwards oferindu-ne un film pe alocuri amuzant, care își propune să dezvăluie "adevărata istorie" din spatele binecunoscutei povești pentru copii.

Povestit în registrul polițist, filmul se deschide prezentând poliția pădurii răspunzând la un incident domestic în care sunt implicați o fetiță, o bătrânică, un animal intrus și un musculos pădurar care taie lemne fără permis. Vocile sunt oferite de Anne Hathaway pentru eroina cu scufiță roșie; Glenn Close în rolul bunicii, aici o pasionată de sport extrem; Patrick Warburton ca lupul mare și rău; și Jim Belushi în rolul pădurarului. Poliția este ajutată de o spilcuită broască detectiv pe nume Nicky Flippers (David Ogden Stiers), care crede că unul dintre cei patru este lunecosul bandit ce tot fură rețete de prăjituri. Pe parcursul filmului, fiecare dintre suspecți oferă propria versiune despre evenimente, amintind de "Rashomon". Veți recunoaște elemente și din alte filme pentru adulți, precum "Suspecți de serviciu".

În ciuda unor scene pline de umor, ciudata întorsătură a filmului se dovedește cam fără haz, cu o animație neimpresionantă și cu o coloană sonoră ce se uită rapid. Există poante care să susțină interesul celor mici, dar cei mari vor fi încântați de un singur lucru: că filmul ține doar 80 de minute. Filmul conține violență animată și umor necizelat. Biroul pentru Film al Conferinței Episcopilor Catolici Americani clasifică filmul cu A-II - adică pentru adulți și adolescenți. Asociația Americană pentru Filme îl clasifică cu AP - adică se recomandă acordul părinților.



sursa imaginilor:
http://www.hoodwinkedthemovie.com/


mai multe imagini din film



 

 

 

© 2003-2007 - ProFamilia.ro - sit recomandat de Conferinta Episcopilor Catolici din Romania
situl include materiale cu diverse drepturi de autor: va rugam să le respectati
navigarea pe acest sit presupune acordul cu conditiile de folosire